Ajánlanátok nekem sport babakocsit?
Nyárra szeretnék vásárolni a kisfiamnak egy spéci sport babakocsit!De nem tudom milyet..Most még csak 8 hónapos lesz,áprilisban lesz az 1ső szülinapja,és utána venném meg neki.
Most ilyenünk van:
Olyasmit keresek,ami kissebb összhatásra mint ez ,de azért kényelmes a gyereknek..könnyű legyen,és ne legyenek mini kerekei..
Mostanában nagyon bejönnek a 3 kerekűek!!:)
Ja,és hát az olcsóbb kategóriából...nem akarok ismét nagy pénzt kiadni babakocsira...
Létezik ilyen babakocsi?
Linkelnétek?Tapasztalatokat várok!!
KÖSZIII:)
Miért az eddigi babakocsival mi a baj?
Nem kötözködni akarok, de nekük ilyen van, hasonló (szintén TS-es, igaz csak 50 ezer volt 2 éve):
21 hónapja használjuk, és fel sem merült, hogy egy éve lecseréljem, sőt, hogy egyáltalán valaha.
Nincsen végül is különösebb bajpm a mostanival,csak szeretnék 1 kicsit kisebbet -könnyebbet helyette.. mert vásárolni ,ide oda elmenni kicsit nagy ez a babakocsi...alig férek be vele mindig valahova,és azért gondoltam ,hogy vennék 1 szaladgálósat is! :)
Nekünk még nem a TS-es van meg,hanem az 1el régebbi,de ugyan igy néz ki,és ugyan azt is tudja,csak a mienkre nem lehet csatlakoztatni hordozót...
7:23 vagyok.Talán még ez jó lehet, én még ezt a típust néztem ki:Baby Design Mini Red.
Nagyjából húszezer körül van.
nekünk ilyen van, csak 6 kg, kicsire csukható. és nem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!