Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok nekem sport...

Ajánlanátok nekem sport babakocsit?

Figyelt kérdés

Nyárra szeretnék vásárolni a kisfiamnak egy spéci sport babakocsit!De nem tudom milyet..Most még csak 8 hónapos lesz,áprilisban lesz az 1ső szülinapja,és utána venném meg neki.

Most ilyenünk van:

[link]

Olyasmit keresek,ami kissebb összhatásra mint ez ,de azért kényelmes a gyereknek..könnyű legyen,és ne legyenek mini kerekei..

Mostanában nagyon bejönnek a 3 kerekűek!!:)

Ja,és hát az olcsóbb kategóriából...nem akarok ismét nagy pénzt kiadni babakocsira...

Létezik ilyen babakocsi?

Linkelnétek?Tapasztalatokat várok!!

KÖSZIII:)

2010. dec. 21. 01:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért az eddigi babakocsival mi a baj?

Nem kötözködni akarok, de nekük ilyen van, hasonló (szintén TS-es, igaz csak 50 ezer volt 2 éve):

[link]

21 hónapja használjuk, és fel sem merült, hogy egy éve lecseréljem, sőt, hogy egyáltalán valaha.

2010. dec. 21. 01:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is le akarom cserélni a babakocsinkat, márciusban lesz a fiam egy éves.De én pont olyat szeretnék neki amilyen nektek van:)Ezek kényelmesnek tűnek és három éves koráig nagyon jól ki lehet használni.Kedves kérdező a kérdésedre válaszolva márkát nem tudok, de nagyon sok esernyőre csukható babakocsi van ami hasonló kialakítású mint amid most van csak kisebb és könnyebb.Talán valami olyasmit kéne nézned.Remélem tudtam segíteni.
2010. dec. 21. 07:23
 3/7 anonim ***** válasza:
pierre cardin ps610..bogárcsápos..Nagyon jo..És kényelmes
2010. dec. 21. 07:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Nincsen végül is különösebb bajpm a mostanival,csak szeretnék 1 kicsit kisebbet -könnyebbet helyette.. mert vásárolni ,ide oda elmenni kicsit nagy ez a babakocsi...alig férek be vele mindig valahova,és azért gondoltam ,hogy vennék 1 szaladgálósat is! :)

Nekünk még nem a TS-es van meg,hanem az 1el régebbi,de ugyan igy néz ki,és ugyan azt is tudja,csak a mienkre nem lehet csatlakoztatni hordozót...

2010. dec. 21. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:

7:23 vagyok.Talán még ez jó lehet, én még ezt a típust néztem ki:Baby Design Mini Red.

Nagyjából húszezer körül van.

2010. dec. 21. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

nekünk ilyen van, csak 6 kg, kicsire csukható. és nem drága.

2010. dec. 23. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Nekem a 3. a favorit!!!! :)

2010. dec. 23. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!