Mennyire jók a BabyBjörn kenguruk? Azon belül melyiket használtátok? (Picit elegem van a kötögetésből, de a babakocsizásból is. )
Első vagyok, ez a fajta volt az enyém, megkerestem: [link]
A harmadik képen látható a protektor - hátmerevítő.
Milyen kötögetésből van eleged?
A kenguru a lehető legegészségtelenebb hordozó. De vannak kiváló alternatívái, amikről a "kengurusok" nem tudnak, és míg nem próbálták, nem is tudják, hogy mennyivel jobbak, kényelmesebbek, mennyivel hosszabban kihasználatóak.
Pl egy, a Manduca:
Na, pont a Manducát akartam írni én is.
Én is vennék, ha lenne rá pénzügyi keret, mert néha én is unok kötözni, főleg így télen. :).
A Liliputiban meg van olyan mei-tai, ami csatos, ez: [link]
Szerintem ez a bingó megoldás. :)
A 21:21-es válaszát fogadnám meg, nekem is ugyan olyan van csak a neve más+ az enyém drágább volt. :(
Azelött baby björnt használtam mert ajándékba kaptam, de ennek a másiknak a nyomába sem érhet, amelett hogy az én ujj hordozomat is 4 éves korig lehet használni, nem ugy mint a babybjörnt. Az enyémet ergo-baby-nek hivják.
21:21-es vagyok.
A sórognőm volt az, aki megtalálta a legolcsóbb helyet, ahol Manducát kapni. :-) Nekünk Magyarindánk és Ergo Baby-nk van. A Magyarindát imádom, a kilenc kilós fiamat meg sem érzem a hátamon, olyan kényelmes. Túra alkalmával, ha választanom kell, inkább a fiamat választom, mint a hat kilós hátizsákot, az annyival nehezebbnek tűnik. A férjemnek dettó ugyanez a véleménye, de én szoktam nyerni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!