Mit csinálok rosszul, hogy nem "mondja" ezeket?
Figyelt kérdés
Kislányom 3 hónapos lesz 21-én.A gőgicséléssel ( szerintem) egy picit elmaradtunk, és nagyon aggódok.Azt tudom, hogy már 2 hónaposan kellett volna torokhangokat (g, k) kiadnia, de ő nem nagyon teszi.Egyre több hangot ad ki, sokszor felsikolt, néha a mosolyának is hangot ad, és a "hű" nagyon gyakori.De nyugtalanít, hogy nem gagyog megfelelően.Mit tehetnék?2010. dec. 16. 10:35
1/5 anonim válasza:
Nyugodj meg!Semmi,de SEMMI baj nincs a piciddel!!Ez így teljesen jó!☺
2/5 anonim válasza:
Ezt most te sem gondolod komolyan?Semmit nem kell tenned.Az én 14 hónapos lányom a babán kivül semmit nem mond mégsem aggódok.És kis korában sem nagyon gőgicsélt.Ne foglalkozz annyira ezzel,hogy mikor mit KELL csinálnia a Nagykönyv szerint.Hagyd hogy a saját ütemében fejlődjön.
3/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszi Nektek!Igazad van, minden baba más ütemben fejlődik, ez biztos így van.Pedig elhatároztam, hogy nem fogom más gyerkőcökkel összehasonlítani, mégis ezt teszem.
2010. dec. 16. 10:43
4/5 anonim válasza:
9 hónaposan nem pisil bilibe
1,5 évesen nem beszél
8 hónaposan nem áll meg a lábán
1 évesen nem megy, nem indul el
"csak azért kérdezem mert a szomszéd Katika, Pistike, Klárika már bilizik megy mondatokban beszél...."
és még sorolhatnám...
Ugyanakkor kamaszkorban ha hazamegy és be irva egy egyes vagy hogy órán beszélt akkor mit mond a gyerek: "De a Pisti is beszélgetett!"
erre Anya: " Nem érdekel a másik gyerek mit csinál TE miért beszélgettél???"
:-DD
5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, de első baba.Az egyetlen támpont, hogy megtudjam, jól fejlődik -e , egy másik gyerek.Azért kérdeztem, mert tegnap járt itt a védőnő, tőle is kérdeztem, és kicsit elgondolkodtatott.Persze ilyenkor jön az, hogy magamat vádolom, hogy nem beszélek eleget hozzá stb..
2010. dec. 16. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!