Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rendelt már valaki Vida Ági...

Rendelt már valaki Vida Ági cd-t, dvd-T?

Figyelt kérdés
megéri?
2010. dec. 7. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és nagyon megbántam. Én már csak copy-paste Áginak hívom, a weboldalán is minden válasz szó szerint ugyan az, csak sablonmegoldásai vannak, az egyéni problémákat nem tudja kezelni. Eegyébként a CD egy hangoskönyv csak......
2010. dec. 7. 15:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Sejtettem, hogy valami gagyi cucc egyébként. 2 cd-ért eredetileg 15000 ft-ot kér, de most akciós, így 9000 Ft. No ezért kapásból 3-4 könyvet veszek a gyereknevelésről.

[link] ezt nézegettem, mert úgy tűnik, van egy-két probléma felsorolva, amivel mi is küzdünk, de akkor így nem kell.

Köszi!!!

2010. dec. 7. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, megnéztem a linket! Jézusom, ez borzasztó! Melyik 1 éves nem dobál, nem nyitogat és nem akar felmászni bárhová??? Majd leszokik róla, ehhez nem kell nagy tudomány.
2010. dec. 7. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos igen...még a szülés felkészítő dvd-t rendeltem meg, pénzkidobás volt! Semmi olyan info nem hangzott el, amit ne tudtam volna, és ő lelki felkészítést is ígért (a reklámban a weboldalán) a , de a dvd-n erről szó sem esik. Szerintem nagy humbuk az egész, beijeszti az anyukákat meg a várandósokat az oldalán a cikkeivel, h. aztán megvegyük a dvd-jét, cd-jét.
2010. dec. 7. 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:
32%
Igen, én rendeltem és nagyon elégedett voltam. Sokat segített a Babastart és az Álomba Ringató Praktikák is, és a Gyógyító játékokat is megrendeltem, tele volt új infóval, pedig rengeteg könyvet olvastam már erről a témáról.
2011. jan. 15. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!