Pont egy hete nem voltunk kint a levegőn babámmal. Nem lesz baja?
Nem lesz baja a babádnak, de NEKED sem lesz bajod?
Én megőrülnék, ha 1 hétig nem mehetnék ki.
Nekem van egy 2 évesem és egy 1 hónaposom, minden nap megyünk ki 1-2 órára. Mióta ilyen hideg van, és hamar sötétedik, azóta mindig délelőtt, mert akkor még világos van
Kicsit szervezd át a napot, a házimunkát, főzést, stb tedd délutánra, amikor már sötét és hideg van. Délelőtt pedig legyen csak a gyerekeké, és menjetek sétálni is.
Még azt nem értem, hogy a 2,5 évesed nem akar menni?? Nem szeret sétálni?
Szia! Szerintem nem baj de 10 percért inkább ne öltöztesd fel Őket mert csak nyügisebbek lesznek.
Akkor vidd le ha legalább fél órát lent tudsz maradni ugy "megéri" felöltözni.
De persze csináld ahogy gondolod:-)
Figyelj! Amiket írsz, nem mentség!!!
Egy hete bezárva vannak azok a szerencsétlenek.
Nekem is 2,5 éves a nagy, 7 hós a kicsi. És képzeld, az anyukák többsége egyedül oldja meg a gyerekekkel a sétát.
Utálom én is az öltözködési hercehurcát, de muszáj nekik kint lenni a friss levegőn. (Jó, ónos eső, szélvihar kivétel, de a hidegtől és a hótól még egyetlen gyereknek sem lett különösebb baja, ha fel van öltöztetve.)
És miért csak 10 percre? Ha már úgyis felöltözteted őket, miért nem lehet legalább 45-60 percet kint lenni???
Én komolyan nem értelek, most kiakadtam...
Szerintem nem lesz bajuk. Fránya, csúnya időben nekem sem jut eszembe kimenni levegőzni. Akkor marad a szellőztetés, akár naponta többször is.
Viszont, ha már kimentek, akkor azért maradjatok is kint, ne csak 10 percig. Az olyan kevés.
Miért bántjátok szegényt??Semmi gond nincs azzal hogy nem ment ki a picivel.Ha sok dolga volt az nem azt jelenti hogy a sorozatát bámulta.
Utálom ha valaki csak azért jár ide hogy másokat bántson.
Kérdezőnek pedig, nem lesz baja.Ha van időd menjetek ki, ha nincs ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!