Szerintetek gáz, ha apuka azt mondja fél éves fiának, hogy fingottál? Meg a nyuszira, hogy gyere fiam, tépd szét a nyulat? Engem kicsit idegesít. Imádja a gyerekét, sokat foglalkozik vele, de ez nekem alpári. Csak nekem? Én dramatizálom túl?
Nekem ez nagyon messze van az alpáritól. Miért kellene gügyögnie? A férfiak nagy többsége alapból képtelen az utyulu-putyuluzásra.
Én jót röhögnék rajta...
Nekem anyósom ugyanilyen:
pl: a gyerek besz@rt, nem bekakilt
segge van, nem feneke/popsija
fingott, nem pukizott
És ha valamiért elkezd sírni, anyós: "Mi történt b@ssza meg a kutya f@sza?"
Szerencsére a fiam apja nem örökölte az anyjától a szép beszédet, de én a helyedben rászólnék, hogy kicsit finomabban. Nem kell utyulu-putyulizni, a nyávogást én sem szeretem, de mennyivel szebben hangzik egy kisbaba esetében, hogy pukizott, mint az hogy fingott...
Nálunk is egyébként ami hangos, az puki, aminek szaga is van, az ping vagy fing. (Tudod, bölcs Salamon mondá vala, hangos fingnak nincsen szaga. De amelyik sunyi, lapos, annak szaga irtózatos.) Kicsit offoltam, bocsi, de eszembe jutott.
Szóval szerintem legyél egy kicsit lazább, a gyerekvállalás-gyereknevelés nem vérre menő sport.
Szerintem tök jó fej párod lehet, én ezen a tépd szét a nyuszit dolgon jót röhögtem például.
Szerintem nem gáz, hallottam már cifrábbat is, ami tényleg alpári. A fingás meg fingás, egyáltalán nem finomabb szó rá a puki. Mi is mondjuk néha a férjemmel, hogy BESZ@RT a gyerek, mert kaki és kaki között is van különbség, és bizony néha olyat sikerül produkálnia, amire apa azt modja, ez már sz@r volt, mikor megetted is. NEm tudok érte haragudni, mert tényleg borzasztó:)
A nyúlon meg én is kuncogtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!