Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ez tényleg ennyire gáz?

Anyukák! Ez tényleg ennyire gáz?

Figyelt kérdés
Barátnőm elment 1 éves státuszra kislányával.A védőnő jól lezsúrta,hogy nem jó a pici súlya.Megkell tripláznia 1 éves korára.Az törvényszerü?
2010. nov. 29. 21:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem törvényszerű. A fiam 3460-al született, egy évesen volt 9600g.

Ha törvényszerű volna majd 1 kg-al többnek kellett volna lennie.

Mégis megdicsérték, hogy milyen szép nagy erős gyerek, igazi vasgyúró:)

Nyugtasd meg a barátnődet, semmi baj a kicsijével:)

2010. nov. 29. 21:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem törvényszerű. A babák ÁLTALÁBAN megtriplázzák a súlyukat 1 éves korukra. Az én lányom se triplázott, egészséges, megfelelően fejlődik. A barátnőd védőnője meg inkább "támadónő" :))
2010. nov. 29. 21:28
 3/17 kisnita ***** válasza:
100%

Jaj dehogyis törvényszerű! Ha én mindenben a védőnőmre hallgatnék akkor elkönyvelhetném magamnak, hogy a fiam egy marslakó és abszolút nem úgy fejlődik, gyarapszik, növekszik mint az átlag földi halandók.

Üzenem a barátnődnek, hogy nem kell mindig meghallani amit a védőnő mond!

2010. nov. 29. 21:36
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Á! Orvosa, védőnője válogatja. Az én dokim nagyon nem szereti az ilyen hozzáállást. Nem kell komolyan venni. Mi felnőttek sem vagyunk szerencsére egyformák.
2010. nov. 29. 21:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen védőnő a gáz.Szinte mindenki tudja,h mekkora feszültséget és elkeseredést vált ki az anyukából ezzel a mentalitásával,beszólásával,a gyerek pedig annál inkább nem fog enni.Amelyik védőnőnek van egy csöpp esze,nem mond egy anyának ilyet,még akkor sem,ha igaza van.
2010. nov. 29. 21:40
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Majd megkérdezem a védőnőmet erről, mert ő is amolyan "támadónő"! Az én lányom 3600 grammal született, de nem hiszem, hogy 10800 gramm legyen 1 évesen. Pedig ő is kis husis és nem vékony. 9kg körül van most.

10 hónapos

2010. nov. 29. 21:42
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat hogy belemászok de mi a helyzet a koraszülött babákkal ?Az én fiam 2250 gr. volt és most 20 hónaposan 14 kg.Nálunk nincs védőnő csak háziorvos és gyerekorvos de ők semmi ilyent nem mondanak.
2010. nov. 29. 21:55
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, igen! Babája válogatja, az én kisfiam sem hiszem, hogy triplázna(8. hós,még nincs 8kg, 3800al született), és teljesen egészséges, erős gyerek! Unokatesóm babája meg 9 hónaposan 11 kg volt(3100g születési súj)! Na melyik az egészségesebb??
2010. nov. 29. 22:06
 9/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is ezt nyomatják, hogy fél éves korra duplázni, egy évesre triplázni kell a súlyt, és aki nincs annyi, azt kivizsgálják miért.
2010. nov. 29. 22:12
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

az én kisfiam 4 kg-al született, és kereken 10 kg volt 1 évesen

szerintem pont jó súlyban van, se nem kövér, se nem sovány

nálunk ezt a "hízást" sosem vették ilyen komolyan, az első hónapokban kérdezgettem a dokit, hogy mennyit kell híznia, azt mondta ilyen nincs, a lényeg a folyamatos gyarapodás

2010. nov. 29. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!