Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Műanyag játszóházat (nem...

Műanyag játszóházat (nem babaház) hol lehet most olcsón kapni? Karácsonyra szeretnénk, de nem túl drágán.

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Én tesco-ban vettem 2000-ért,de ez már pár hónapja volt.
2010. nov. 22. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Mennyit szánnál rá? Én próbáltam keresgélni, de számomra horribilis összegekért találtam csak. A legolcsóbb is 50 ezer körül volt...
2010. nov. 22. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok,nekünk nem merev műanyag házunk van,hanem sátor szerű,de ez is aranyos,és jó kinntre és benntre is.
2010. nov. 22. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Milyen az a műanyag játszóház? Mert én is ebben gondolkodom karácsonyra, de játszósátrat találok csak, ami elfogadható áron van.

De ha már itt járunk: jól gondolom, hogy a ház alakú sátraknak nincs aljuk?

2010. nov. 22. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
A sátornak nincs alja,a lakásba plédet teszek bele,ha kinnt van az udvaron,akkor kifejezetten jó,hogy füves az alja.Bár,én kiskoromban karton házikóban játszottam,és azt is nagyon imádtam:)
2010. nov. 22. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Praktikerben a mostani akciós újságban láttam 23.000-ért, ennél olcsóbban még nem láttam, de szerintem ez is iszonyatosan drága
2010. nov. 22. 20:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én is műanyagot keresek, nem a sátrat, ajtóval és ablakkal. Tesómék vettek pár éve Auchanban 20-25.000 között, de ha akciós, ennél kicsit olcsóbban is lehet kapni. Most Auchanban nincs, tavasszal lesz majd. Praktikerbe megnézzünk. Ha 20.000 körül kapnék jó lenne, nagyszülők vennék, esetleg tennénk hozzá mi is.

Imád a lányom bújócskázni, szerintem örülne neki.

Én is láttam neten még 170.000,- ért is.

2010. nov. 23. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!