Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fogzástol is lehet gyulladás...

A fogzástol is lehet gyulladás a vérben és megduzzadhatnak a nyirokmirigyek?

Figyelt kérdés
Vagy ez nem fugg ossze?14 hos fiamnak az egyik hátso rágo foga jott ki,még nincs kint teljesen,de 1 honapja megduzzadtak a nyirokmirigyei a nyakán és a fule mogott.Azota vettek tole 2-szer vért és kisebb gyulladást mutatott,meg a fehérvérsejetk tobb mint kellene.Se nem volt beteg,se lázas semmi más tunete nincs,már tiszta idegroncs vagyok emiatt,jovohéten megint megyunk vérre,csinálnak neki alaposabb kivizsgálást,de én már erre is gondoltam,hogy nem e lehet a fogátol.Kérlek segítsetek,ha valaki járt hasonlo helyzetben,
2010. nov. 15. 16:38
 1/10 anonim ***** válasza:
A gyereknek gyulladás lehet a szervezetében, ami a vérsüllyedésből kimutatható.A hátsó fog kinövése bizony okozhat nyirokcsomó duzzanatot a nyakán. A lányom bölcsességfogával kínlódott, és neki is megduzzadt a nyirokcsomója, és enyhe gyulladást mutatott ki a véreredménye.
2010. nov. 15. 16:44
 2/10 A kérdező kommentje:
jaj istenem,adtál egy kis reményt,
2010. nov. 15. 16:48
 3/10 anonim ***** válasza:
szia,mi pénteken voltunk 2 éves kislányommal vérvételen,mert a nyakán meg vannak duzzadva a nyirokcsomók,neki rossz lett a vörösvérsejt süllyedés,meg a fehérvérsejt is magasabb mint kellene. kedden újra vettek tőle vért,akkor amit néztek az rendben volt.amúgy tünete semmi nem volt,a nyirokcsomók miatt vittem el az orvoshoz .tegnapra már elkezdett köhögni,mára meg kötőhártya-gyulladása lett,ja és még 4 foga nem bújt ki,gyanús h azok is jönnek...szal én is nagyon remélem h ezek miatt lett rossz az eredménye,én is nagyon be vok parázva :(((holnap megyünk megint a háziorvoshoz,kíváncsi leszek mit mond. nektek mennyi lett a süllyedés értéke?
2010. nov. 17. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Fogzástól lehet nyirokmirigy duzzanat, hisz akkor az immunrendszerük legyengül és jelez a nyirokmirigy, hogy dolgozik valami odabent. Ugyanígy hőemelkedésnél, betegségénél is duzzadhat.

A vérvételhez nem tudok hozzászólni.

2010. nov. 17. 23:03
 5/10 A kérdező kommentje:
szia,azt tudom,hogy a fehérvérsejt 22 lett neki,ami 10-ig lehet,és a gyulladás is kicist magasabb,a tobbit nem tudom,majd szerdán megyunk megint vérre.Ja és neki kimutatott a vér valamilyen fertozést,amit nem kapott el,de a szervezete mégis termelt ellenanyagot.Nekunk ez már 2 honapja tart,azt hittuk 1 ho után elmulik a nyirokduzzanat,de még mindig megvannak neki.Neki sincs emllette tunet más,tegnap már kijott a hátso foga,pedig a szemfogak még nincsenek kint neki,csak elol a 4-4 fog,és most utána kesdnek jonni a hátsok.Majd jelentkezz,ti mire jutottatok,jelentkezem én is.Látom nem vagyok egyedul a félelmeimmel,azota aludni sem tudok rendesen.
2010. nov. 18. 08:30
 6/10 anonim ***** válasza:

szia!tegnap mi elmentünk az ügyeletre,kapott kötőhártya gyulladásra vmi cseppet,de most meg a bal szeme olyan duzzadt,alig tudja kinyitni,úgyhogy irány vissza a szemészet:( hát lehet nálunk ezek miatt lett rossz majdnem hete a vérvétel eredménye,bújkálhattak ezek benne.....

orvos,esetleg védőnő nem mondta nektek h fogától lehet nálatok a magasabb eredmény?amúgy nálunk a szemfognál volt huhh majd 1 hónap kinlódás,láz,betegségek,esetleg ha amiatt bújkál benne vmi...

2010. nov. 18. 08:37
 7/10 anonim ***** válasza:
szia! újra elküldött az orvos vérvételre,hasi és nyirokcsomó uh-ra....
2010. nov. 18. 17:29
 8/10 A kérdező kommentje:
mi is át lettunk vizsgálva,egyenlore a nyakán ,illetve a fule mogott találtak neki 5 csomot,nem is emláítettem a fogát,de szerdán ha megyunk,meg mondom a dokinak,nekunk is vesznek majd vért.
2010. nov. 18. 20:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia,mi újság veletek?Minket elküldtek nyaki nyirokcsomó uh-ra,meg hasi uh-ra,szerencsére nem találtak semmit,azt írták a leletre hogy nyakon reaktív nyirokcsomók,több 11-12 mm-es.Túl vagyunk egy csúnya kötőhártya gyulladáson is,meg most mandulagyulladása is lett a kislányomnak,viszont a 3. vérvételi eredménye már jó lett,vvt süllyedési érték lement,meg a fehérvérsejt szám is a normális határon belül van,úgyhogy mondta az orvos is h "csak" dolgozik a nyirokcsomó,azért vannak megduzzadva.Na igen,de amikor elvittem még semmi baja nem volt,de ezek szerint hamarabb megduzzadt,mint ahogy kijött szegényen ez a sok minden:( Amúgy az UH-s orvos le is szidott minek olvasgatok neten össze minden félét...Dehát csak ez a biztos h megnézték,de szerencsére minden rendben van ,a mandulagyulladást leszámítva. Remélem veletek is minden ok,majd írj!
2010. nov. 28. 00:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia,mi is tul vagyunk megint 1 vérvételen,a fehérvérsejtek rendben vannak már neki,a gyulladás is,nekunk is azt mondták,hogy valami bolygott benne,de mivel eros az immunrendszere,nem betegedett meg,de a nyirokcsomok reagáltak a fertozésre.Most meg keveseb picit a vas neki,de majd jobban odafigyelek az étkezésére,januárban megyunk megint kontrolra,Addig is készulodunk,most már nyugodtabban a karácsonyra,minden jot nektek is.
2010. nov. 29. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!