Mit csináljak, appad a tejem?
Szia,
A következőket tudom ajánlani, érdemes próbálgatni hátha valamelyik bejön:
-tejserkentők: More Milk kapszula, görögszénamag tea (én ezt iszom, szuper tejserkentő!!!én fiam is 3 hós és ez nagyon bejött!), Laktoherb tea és az urtica urens nevű homeo bogyó amiről kérdezd a védőnődet.
- fejés: 7-7-5-5-3-3-1-1 percig fejed hol egyik hol másik mellet, akkor is ha nem jön semmi, a fő az inger!
- meleg vizes tust ráengedi finoman zuhanyozáskor
Igen, naponta többszöri alkalomra értettem :)
A görögszénamag tea is nagyon jó, naponta egy csészével iszom és nagyon jó! Az íze nem finom de megéri!
Sajna tejet szaporítani igazán csak fejéssel lehet, ahogy előttem írták. Minden szopi után (4-5 napig éjjel is) fejd ki azt a cicit TELJESEN, amelyikkel kezdte a szopit (ha még csak 1 mellből szív, akkor azt).
Igyál nagyon sokat, és a minőségi étkezés is számít. Tápszert minél később kezded, annál jobb, egyébként én inkább Milumilt adnék, ha már muszáj.
Estére mindenkinek kevesebb a teje, nekem is az volt/van mégis 20 hónapja szoptatok
Tápszert felejtsd el, ha éhes,akor éjjel úgyis felkel szopni ababád
Nálam is a fejés vált be. Plusz napi 3 liter folyadék és minőségi táplálkozás.
Egyébként estére zsírosabb, táplálóbb a tejcsi, így lehet, hogy kevesebbel is jóllakik.
Tápszer helyett tedd többször mellre, főleg éjszaka. Az éjszakai szopizás nagyon meg tudja növelni a tej mennyiségét, tapasztalat. Az esti-éjszakai tej ráaadásul zsírdúsabb, azaz laktatóbb is, ez a lefejt tejen jól látszik (összehasonlítva a reggelivel, pl).
A görögszénamag-teáról is csak jókat tudok mondani, valamint sokások folyadékot fogyassz, főleg szoptatás közben, és ne aggodalmaskodj, lazulj el, légy nyugodt. Idegesen nem jön a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!