Ha anyatejes babának kezditek a hozzátáplálást adtok neki az étel után folyadékot? Teát, vizet? Miből, pohárka vagy cumisüveg?
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 14:41
1/7 anonim válasza:
itthon pohár ha elmegyünk valahová akkor cumisüveg.
2/7 anonim válasza:
az eslő hónapban cicit adtam neki, 6 hónaposan keztem a hozátáplálást
teát, vizet akkoriban még nem nagyon ivott
3/7 anonim válasza:
előző
csak varázsitatója volt/van
4/7 anonim válasza:
Igen mindig adtam neki lehetőleg sima vizet pohárból, hogy "kimossa" a kis száját.
5/7 A kérdező kommentje:
és ha mondjuk cumisüvegből adod ilyenkor már az nem zavar be a szopizástechnikába?
2010. nov. 10. 14:53
6/7 anonim válasza:
Amíg van tejci én csak azt adtam/adnám neki. Mondjuk nyáron a kánikulában lehet, hogy betáraznék a cumisüvegbe is egy kevés vizet, de most biztos, hogy nem itatnám mellé.
7/7 anonim válasza:
Igen, hozzátáplálás után én is adok neki vizet, hiszen megszomjazhat. Kanállal szoktam neki adni, utána cici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!