Miért van ez így?
Én értem a kérdésedet.
Sajnos mivel ez egy anonim oldal, sokan nehezen tudják kontrollálni az indulataikat, hiszen úgymond arc nélkül könnyebb beszólogatni, ezért sokszor az emberek itt nem válogatják meg a stílusukat mert úgysem kell felvállalniuk magukat.
Másrészt volt hogy én is kiakadtam ha egy válaszoló olyan szintű ostoba népbutításba kezdett bele ami esetleg másokat is negatívan befolyásolhat (pl. veszélyes tanácsokat osztogatott), vagy ha valaki otromba módon szólt hozzá a többi normális emberhez, magyarán van hogy az ember nem tud szó nélkül elmenni a hülyeség mellett.
De normális emberek normális kérdéseire valóban nem értem sokszor miért reagálnak egyesek úgy, ahogy. Talán itt élik ki magukat, mert az életben vagy nyuszik a véleménynyilvánításhoz, vagy pedig pont hogy a való életben is olyanok hogy azt hiszik ők sz*rták a Mount Everestet :)
Ezt már én is megfigyeltem. Pont tegnap "gondolkodtam" el ezen, amikor már a sokadik olyan kérdést olvastam, ahol "ölték" egymást a válaszadók. Lehet front volt. :)
Egyébként sokszor maga a kérdező is generálja a vitát, mert ha valakinek a véleménye nem az, amire ő várt, akkor rögtön megsértődik és leszólja. Pedig nem biztos, hogy rosszat mond, csak éppen nem azt szerette volna hallani. Sok ilyen is van. Általában jókat mosolygok. Bár, ha belegondolok stresszlevezetésnek nem rossz. Gumiszoba helyett veszekedés a gyakorin. :)))
Igen ,de normálisan eltett nem provokatív kérdésre miért nem lehet normálisan válaszolni.
És a másik válaszát mért nem lehet tiszteletben tartani.(Ahány ház annyi szokás)
Így igaz, jobb itt levezetni :) Na jó viccet félretéve, való igaz hogy a kérdezők sokszor csak önigazolás miatt kérdeznek butaságot és ha nem kap olyan választ ami tetszik neki akkor aztán elküld mindenkit melegebb éghajlatra!
Engem inkább az idegesít itt hogy sokan (ahogy már írtam is feljebb) itt kérdezősködnek olyan esetekben amikor orvoshoz kéne vinni a gyereket, sokan meg buta tanácsokat osztogatnak amik akár még veszélyesek is lehetnek. Kedvencem a "ugyan cigizz nyugodtan, én három gyereket szültem bagózás mellett nem lett bajuk" és az "egyél-igyál bármit, nem lesz baja a 4 hetes magzatodnak" vagy a "ne vidd orvoshoz, nem baj ha lenyelte/megszúrta/beütötte/, ne parázz!"
Na én az ilyeneknek szoktam megírni kevésbé finoman hogy legyen szíves ne buzdítson mást ostobaságra.
Ilyenek a magyarok...
Sokan itt élik ki frusztáricóikat, és közben lehet büszkék rá, hogy ők sosem kiabálnak a gyerekkel...
Akkor én is ki tudok akadni, ha abnormális válasz érkezik, hisz ha valaki azt megfogadja, árthat is a gyerekének...
Igaz, ezt figyelemben kell tartani annak, aki olvassa, hogy itt nem szakemberek vannak, hanem tapasztalt anyák.
Szóval ilyenek vagyunk... néha én is ezért távolok el az oldaltól, mert annyira lefáraszt, hogy már nem bírom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!