Mennyi idős kortól használtok bébikompot? Komp ellenesek ne írjanak! Köszönöm.
A szomszédék 6 hós kortól tették bele, kotor vele mindenfelé a kislány:) sokat nem tartják benne:)
Én mondjuk egyiket se tettem kompba mert "kompellenes" vagyok:) ahogy írtad de másoknál így láttam úgy 6 hós kortól.
Kb 6 hótól, ha már ül.
Először csak kis időra, figyelni, ha fárad, kivenni. Aztán ha jólérzi magát, egyre tovább bent lehet hagyni, persze ne órákra...
Nekem azért van, mert mondjuk ha főzök, vagy el kell mennem wcre, vagy teregetek, jó idő ez arra, hogy abban legyen, élvezi, és nem is sok, hogy ártson neki.
Van mamánál is, meg anyuméknál is, ha ott vagyunk . (mamának is pl ha wc-re kell mennie, vagy csenget a postás ebbe teszi, ha nála van, anyuméknál meg nincs hely járókának, ha pl főzök, pisilek, teregetek...stb beleteszem, és tudom, hogy biztonságban van, dédik mégis látják, élvezik a társaságát)
Én nem kötözködöm!Ha mindent olyan ügyesen csinál mint írod tényleg felesleges bele tenni!Nem vagyok ellene,mindhárom gyermekünk benne volt 6-7 hónapos kortól de Ők későn mászó gyerekek voltak!
1.
Mi 8 hónapos kortól használtuk, mig beraktam mosogatógépbe az edényeket, vagy mig a mosógépet megpakoltam, vagy mikor bele szeretett volna ülni.
9 hónaposan elindult magától, azóta csak tologatja, néha bleül játszani(abc design elektra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!