Van babanaplód?
Véletlenül elküldtem:)
Kíváncsi lennék, mindenki készít ilyet. Nekem van, + még egy füzetbe leírtam mit mikor csinált a kisfiam. Jó lesz majd nekik ha nagyok lesznek.
2. vagyok
igen és a fentieken kivül van egy vastag boritós spirálfüzetben is képekkel az első éve apa és anya irásával - vagyis én és a férjem-
személyes bejegyzések mókás dolgok a kicsiről
a kistesónak is vettünk ilyet... scrapbook stilusban készitettem nagyon sok szeretettel a kicsinek. majd megkapja egyszer...
Van, és szerintem kell is, évek múlva után az ember sokmindenre nem emlékszik...
11 és 14 éves gyerekek anyukája
Nekem is van, anyukámtól kaptam mikor még terhes voltam a kisfiammal. Én is úgy gondoltam, hogy majd a 18. szülinapján megkapja ajándékba :)
Van egy oldal ahová az első fényképnek van hely, oda egy még a terhesség alatt készült 4D-s képet ragasztottam :)
Azt hiszem az enyémet az iskolás korig jobban mondva az első nap az iskolában-ig lehet vezetni.
Vannak benne oldalak arra a célra hogy beleragasszuk a gyerek által festett/rajzol képeket. Pl: ezt a képet 4 éves koromban festettem.
Van hely benne az első hajtincsnek is.
Nagyon szeretem ezt a kis könyvet. Szépen kidolgozott és a borítója is nagyon szép. Ha megtalálom a neten akkor belinkelem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!