Ajánlanátok nekem babakocsit? "igényeim" bővebben lent.
VAn egy Retrus babkocsim, de nagyon fáj a csuklóm tőle 2 hete, mert nehéz irányítani, tehát valami könnyűre lenne szükségem, mert napi 3 órát sétálunk.
-nagy kerekei legyenek
-átfordítható tolókar vagy a ráhelyezés legyen változtatható.
-6 hósak leszünk, tehát még mélykocsi funkciója is megfelelő legyen télire nekünk
-több pozícióba dönthető háttámla
- legyen elég nagy tárolója( bevásárlás miatt)
- ha hordozós akkor 0-13 kg-os legyen a rácsatlakoztatható (mert 8,5 kg. vagyunk)
KÖszi a segítséget "csak" ennyi az igényem :-)
Tegnap vettem meg álmaim babakocsiját: Chipolino Pook. Ugyanaz volt a bajom, mint Neked. Bárcsak korábban rátaláltam volna. Nagyon könnyő, nagyon kis helyen elfét, mégis sokkal nagyobb hely van benne a babának, mint a régi hatalmas babakocsinkban. Esernyőre csukható. Ilyet még soha nem láttam, itt az ülő rész háttámlájának a borítását le lehet hajtani (remélem érthetően fogalmazok), és egy gyönyörű textil mózessé alakul a babakocsi, párnázott, pihe-puha, meleg pamut. Fokozatmentesen állítható, vízszintestől derékszögig. Nagy bolygósítható kerekei vannak, nagy bevásárlótáskával, lábzsákkal, ami fekvő pozícóban is ráadható. Adtak hozzá egy pelenkázótáskát is, pelenkázólappal. Átfordítható a kupolája. És mindez 35.000,- Ft-ért!!!!!!!
Lehet hozzá vásárolni hordozót is, az nem tudom, mennyi, de biztos nem több 15ezernél. A babaszafariban vettem. A régi babakocsink 115.000,- volt, és kb fele ennyit sem tudott.
köszi a segítséget, szerintem a héten elnézek a babaszafariba, hogy élőben is láthassam ezeket. Már látom, nem lesz egyszerű a választás :-)
Az is jó, hogy nem horror áras kocsikat ajánlottatok!
Még egyszer köszi, várom még ha van valakinek más javaslata
20:22-es, megnéztem 40.000 a neten az ára, adtak engedményt?
Köszi
SZia, pont holnap megyek mert nem volt múlt héten időm, majd megírom végül is melyik mellett döntöttem, az a bajom, minél többet ülök a gép előtt annál több tetszik meg, hol ezért, hol azért :-)
Nem egyszerű...írok majd:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!