Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit alszik és eszik egy...

Mennyit alszik és eszik egy nap 3hós babátok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:

szia, 8kor kel kb 2 óránként eszik, 9kor alszik el és reggelig nem kel föl, akkor nem eszik. Aludni napközben max. fél órát szokott sétálásnál.

3 hós kislány anyuja

2010. okt. 22. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom reggel 8 körül kel, mellém fektetem kicsit össze bújunk, mikor kezd nyugtalankodni megetetem, büfi, tisztába teszem, kicsit játszunk 10 körül elalszik, dél körül kel evés, játék, 2 óra fele ismét alvás kb 5-ig, evés, séta, közbe kicsi szundikálás, este 7-kor fürdés, evés kicsi játék apával, és alszik olyan 8-9 körül, éjszaka egyszer kel kb 2-4 között valamikor és kezdődik elölről minden.

2010. okt. 22. 16:17
 3/5 A kérdező kommentje:
az enyém 4-5körül ébred, eszik majd alszik 9-10ig,akkor megint eszik,játék,1körül alszik,2kor kel,eszik,játszik,majd 3-5ig alszik,5kor eszik,játék,apa jön vele is,fürdés fél 7kor,7-negyed8körül evés,majd 8-negyed9körül alszik,mint mondtam 4-5ig,de előfordult már 6sőt 7óra is!Ez jó?nem alszi sokat?
2010. okt. 22. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:

nálunk kb így néz ki:

este 10 kor alszik el,5 körül ébred enni,utána 9 körül kel fel fél 11 körül elalszik délig utána kaja délután alszik egy órát,meg este 8 körül egy kicsit

2010. okt. 22. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális, nekem nem tűnik soknak. Az én kisfiam kb. este 8-9-től reggel 7-ig alszik, az etetések között általában fél-egy órát, délután pedig 2-3 órát. Ja és ötször eszik, éjjel nem szokott felébredni (amúgy tápszeres).
2010. okt. 22. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!