Húgyúti fertőzésnek 1-2 éves kislánynál milyen tünetei vannak? További lent.
Lányomnak-19 hónapos-pár napja minden nap volt hőemelkedése.
Először aztgondoltam valami vírus (iskolás bátyja bármit hazahozahat a suliból) de gyanús lett, hogy büdös a pisije és ha puncijához érek, akkor aúú-zik.
Nem nagyon eszik, csak sokat iszik és cicizik.
Ha kajával próbálom kínálni, már látványtól si öklendezikk, pedig alapból nagyon jó evő.
Voltunk dokinál-sajnos az övé csak csütörtökön rendel-így másiknál.
Megnéze a torkát, szerinte kicsit piros, és holnap vizeletet kell vinni a laborba.
Addig nem tudjuk, valóban az van-e neki, meg amúgy is ez másik doki...
Szóval lényeg, hogy húgyúti fertőzésnél lehet étvágytalanság?
Leginkább ez a szinte nem eszik dolog aggaszt, meg hogy a kaja látványára öklendezik.
Ma is evett egy babajoghurtot és pár falat kenyeret.
Nekem soha nem volt iylen betegségem, nagyobbik gyrekemnek (fiú) se.
A nem evés a fájó toroktól is lehet, legalábbis nálunk nem rég ezt okozta.
Viszont ha sokat iszik, tényleg gyanús a büdös pisi...
Az én lányomnál ez az egy jele volt a torokfájásnak. Ő kérte az ennivalót, megrágta, és mikor nyelni kellett volna, küldte vissza. Azért volt gyanús, mert soha nem köpködött ki ételt. Láza sem volt, csak fájhatott szegénynek.
De a büdös pisit is meg kell tényleg nézetni.
Köszönöm aválaszokat.
Ma voltunk dokinál, húgyúti fertőzése van, 10 napi Suprax-ot kell szednie, majd kontroll vizeletvizsgálat.
Előző vagyok
Ja és nem volt bűdös a pisi. Nem volt fájó pisilés sem.
Nekem kisfiam van.
A 10 nap antibiotikum után 3 hónap fenntartó kezelés következett - fel adag antibiotikummal. Remélem jól lesztek.
Ja és nálunk nem volt sem láz, sem fájdalmas pisi...
Véletlenül jöttünk rá.
Kezd megjönni az étvágya, szerencsére már hőemelkedése sincs és jó sokat iszik.
A doki mondta, hogy nem baj, ha nem eszik- majd fog, ha meggyógyult, csak igyon sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!