D-vitamint hogy adjam be?
egy kiskanál tejben
nekem még a régi van nem ez a frászos ijesztgetős kioldódós simán belecseppentettem akkor amikor tátotta a száját cici elött.
Bocsi!
Ugyanezt a kérdést akartam kiírni... :)
Már ott tartok, hogy felhívom a védőnőt, mi van, ha két naponta kap 2 cseppet, mert az egy sehogy nem jön össze...
Én a K-Vitamint adtam így: vagy kiskanálba cseppintesz, és hozzá egy kis tejet, vagy cumisüveg cumijába ugyanígy. Előbbit beadod neki, mintha etetnéd, a cumiból meg kiszippantja. Etetés előtt célszerű, akkor éhes, és rábukik mindenre. :)
Sok sikert!
2. vagyok!
Bocs mindenkitől, de szerintem csak a 16:59-es válaszoló értette meg a kérdés lényegét. Nem azzal van gond, hogy tejbe, vízbe, mellbimbóra vagy egyenesen a szájába cseppentsük, hanem azzal, hogy az új cseppentővel nem tudunk egyszerre egy cseppet cseppenteni. Márpedig nekem a doki napi 1 cseppet írt elő. Ez a régi pipettával ment is lazán. Egyenesen a szájába cseppentettem. Az új műanyag cseppentőből viszont ha megindul, olyan gyorsan jön, hogy minimum 2 cseppet sikerül beadnom neki, nem tudom olyan gyorsan elkapni a szája elől, hogy ne csússzon be egy második csepp is.
A 16:59-esnek köszi, akkor én valószínűleg 2 naponta fogom adni a fiamnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!