Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiviszitek babakocsiban ilyen...

Kiviszitek babakocsiban ilyen hidegben a 8 hónapos babát? Mennyi időre?

Figyelt kérdés
Az én fiam nyűgös,ha nem vagyunk levegőn,mit csináljak ilyen hidegben is ki merjem vinni?
2008. dec. 30. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy -5 foknál hidegebb időben ne vigyem, úgyhogy mi nem megyünk sétálni, annyira hideg van, hogy még én sem tudok úgy felöltözni, hogy ne fázzak, hát még a 3 hós babámat hogy öltöztessem... persze ti már nagyobbak vagytok, kérdezz rá a védőnődnél.
2008. dec. 30. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
-5 fokig elvileg ki lehet vinni.Sőt én ki is viszem a 2 hónapos babám,mert ő is igényli.
2008. dec. 30. 09:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A friss levegő kell a babának, még ha csak 5 percre viszed ki. Tegnap a 15 hónapos kisfiamat 5 percre vittem ki, de nem lehet egész nap bezárna a szobába.
2008. dec. 30. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
én is úgy tudom, hogy -5fokig lehet kivinni.20perctől nem lesz baj.persze ne sírjon, hogy a torkára ne menjen a hideg.
2008. dec. 30. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 8 hónaposan (ezelőtt 4 évvel) kivittem még hidegebb időben is, akár 1-2 órára is, soha nem volt baja. Ha körben zárt a kocsi, jól beöltözteted, betakarod, a lába melegen van, nem fázik meg. Csak az arca legyen kint, a kezét is dugd el a takaró alá, a kesztyű nem elég. Ha többre nem is mered, legalább 20-30 percre vidd ki, szüksége van a friss levegőre.
2008. dec. 30. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi tegnap kivittük a hét és fél hónapos kisfiunkat egy órára.Becsomagoltuk overálba és bundazsákba,vastag sapkát adtunk rá.Nagyon élvezte,aludt egy jó nagyot.Nálunk tegnap kb -5,-6 fok volt.Ha nem is egy órára,de egy félre vidd ki nyugodtan.

Egy apuka

2008. dec. 30. 12:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát,tegnap végülis nem mentünk ki,de ma kicsit ki fogunk.

Boldog Új Évet Mindenkinek!

2008. dec. 31. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!