Jártatok így kisfiatok kukijával?
Már régóta minden fürdésnél. De tegnap fehér valami is volt, a doki a múltkor azt mondta faggyú. Berepedhetett neki, vagy felfázott?
Ne ijesztegess!:-)
nekem is ezt mondta a doki,hogy 1 éves koráig ne is merjek a kukijához nyúlni..Így elvittem egy másik orvoshoz,és ott jött a szégyen! A doktornő éppen vizsgálta a fiamat,és felhúzta a kukiján a bőrt.Szegénynek nagyon fájt,berepedt,és vérzett.Jött is a fejmosás nekem,hogy milyen anya vagyok,hiszen minden nap fel kellett volna húzni,mert fitymaszűkületes lehet,és azt csak műteni lehet...Így hetekig kenegetnem kellett,és minden nap óvatosan felhúznia bőrt..Én még megúsztam,mert helyre állt,és nem kellett műteni...De nagyon pipa lettem a másik dokira(meg is mondtam a magamét)
Szóval ezentúl csináljátok ti is,mert csak nagyobb lesz a baj..
Tetran kenőcs, kamillázás általában segit.
Ha durvább, sebészeti ambulancián betadinos "átmosás".
Ez egy nagy HÜLYESÉG!!!!!!!!!!!!!!
Amíg pelust hord, visszatapadhat, akárhogy is húzigáljuk.
A mi doktornőnk is azt mondta h 2 évesen majd rápillant...ha még le van tapadva akkor kenőcsöt kap. Állítólag itt a bőr sejtjei egy idő után elengedik egymást,és így a bőr húzogatás nélkül is föllazul.
De húzgáljátok csak. Ahogy nektek jó.
Annak az anyukának aki meg hagyta h a kisfiának kérdezés nélkül felrántsák a bőrt, hát nem is tudom....sajnálatos eset.... a doktornőd nem komplett.Tuti beperelném. Én mielőtt megyek a 2 éves státuszra szólok neki, h meg ne próbálja mert letöröm a kezét!
Több cikket olvastam erről.
Van ahol kifejezetten TILOS, és tiltják a húzogatást.Van ahol az első napoktól ajánlják. Hán én megálltam a kettő között.
1 évig nem értem hozzá, mostmár fürcsinél óvatosan. De hiszek a szobatisztaság utáni csodában!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!