Adnil25 kérdése:
Vigantol olajat ti sem kaptatok vagy csak itt vonták vissza?
Figyelt kérdés
Állíólag visszavonta a forgalmazó azért nem tudtam megvenni ma. A városban található gyógyszertárak 80%-át végigjártam és nem volt sehol. Volt ahol már két hete nincs. A doktornénit kérdeztem hogy mi van helyette, de nem tudott konkrét dolgot mondani és csak ezt írta fel, pedig mondtam neki hogy nincs.2010. okt. 4. 20:38
1/10 anonim válasza:
Nekem azt mondták a patikában hogy hiánycikk de lesz.
2/10 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Az utolsó választ ajánlom figyelmedbe.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát ez tök jó...
Ha nem fogyott volna el akkor nem is tudtam volna erről...
2010. okt. 4. 20:54
4/10 anonim válasza:
Akkor még linkelek neked: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
De nem kell megijedni, csak óvintézkedésből. Nálunk Szlovákiában bemondták a hirekbe is, s azt is, hogy a környező államokban is sor kerül a Vigantol kivizsgálására.
5/10 anonim válasza:
Én írtam annál a kérdésnél az utolsó választ. Azért érdekes, hogy egy doktornő nem tudja, mit lehet adni a Vigantol helyett....
6/10 anonim válasza:
Én meg a kérdést tettem fel :) Ma voltunk a dokinál, és mi is ezt a D3 Freseniust kaptuk. Állítólag ezt adják azoknak is, akik nem bírják a Vigantolt. Sőt, azt mondta a doki, hogy mi is ezen nőttünk fel, mert akkor nem is volt ilyen olaj! Azért reménykedem hogy nemsokára lesz majd megint Vigantol, mert sokkal egyszerűbb beadni, mint tablettát porítgatni!
7/10 anonim válasza:
Én úgy csinálom egyébként, hogy körmömmel félbetöröm, beleteszem egy kiskanálba, egy másik kiskanállal összenyomom, és már mehet is bele az elkészített tápiba. Szerintem semmivel sem bonyolultabb, mint a csöppentés, vagy csak azért mondom, mert én ezt szoktam meg. :)
9/10 anonim válasza:
Én tegnap váltottam ki Bp. III.ker. Most akkor mi van? Merjem adni a babámnak?
10/10 anonim válasza:
Persze, hogy merjed. Én vagyok a tatai, aki írtam, hogy itt még van a patikában. Nyugodtan kaphatja. S biztos furcsa (de szerintem többen így vagyunk), az én kislányom egy kicsit sem fintorog tőle, le tudja nyelni, szépen kinyitja a száját. (Na a Cebion csepp kevésbé ízlik neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!