Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vigantol olajat ti sem kaptato...

Adnil25 kérdése:

Vigantol olajat ti sem kaptatok vagy csak itt vonták vissza?

Figyelt kérdés
Állíólag visszavonta a forgalmazó azért nem tudtam megvenni ma. A városban található gyógyszertárak 80%-át végigjártam és nem volt sehol. Volt ahol már két hete nincs. A doktornénit kérdeztem hogy mi van helyette, de nem tudott konkrét dolgot mondani és csak ezt írta fel, pedig mondtam neki hogy nincs.
2010. okt. 4. 20:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták a patikában hogy hiánycikk de lesz.
2010. okt. 4. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Az utolsó választ ajánlom figyelmedbe.

2010. okt. 4. 20:44
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát ez tök jó...

Ha nem fogyott volna el akkor nem is tudtam volna erről...

2010. okt. 4. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor még linkelek neked: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

De nem kell megijedni, csak óvintézkedésből. Nálunk Szlovákiában bemondták a hirekbe is, s azt is, hogy a környező államokban is sor kerül a Vigantol kivizsgálására.

2010. okt. 4. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Én írtam annál a kérdésnél az utolsó választ. Azért érdekes, hogy egy doktornő nem tudja, mit lehet adni a Vigantol helyett....
2010. okt. 4. 22:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Én meg a kérdést tettem fel :) Ma voltunk a dokinál, és mi is ezt a D3 Freseniust kaptuk. Állítólag ezt adják azoknak is, akik nem bírják a Vigantolt. Sőt, azt mondta a doki, hogy mi is ezen nőttünk fel, mert akkor nem is volt ilyen olaj! Azért reménykedem hogy nemsokára lesz majd megint Vigantol, mert sokkal egyszerűbb beadni, mint tablettát porítgatni!
2010. okt. 4. 22:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálom egyébként, hogy körmömmel félbetöröm, beleteszem egy kiskanálba, egy másik kiskanállal összenyomom, és már mehet is bele az elkészített tápiba. Szerintem semmivel sem bonyolultabb, mint a csöppentés, vagy csak azért mondom, mert én ezt szoktam meg. :)
2010. okt. 4. 22:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Szegeden tegnap váltottam ki.
2010. okt. 4. 22:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Én tegnap váltottam ki Bp. III.ker. Most akkor mi van? Merjem adni a babámnak?
2010. okt. 5. 05:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy merjed. Én vagyok a tatai, aki írtam, hogy itt még van a patikában. Nyugodtan kaphatja. S biztos furcsa (de szerintem többen így vagyunk), az én kislányom egy kicsit sem fintorog tőle, le tudja nyelni, szépen kinyitja a száját. (Na a Cebion csepp kevésbé ízlik neki)
2010. okt. 5. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!