Írd be a googlebe, hogy ADAC. Ez a nemzetközi teszt, én nem vennék Nania-t.
2010. okt. 1. 18:39
2/25 anonim válasza:
Szia!Először mindig azt kell-szerintem-mérlegelni, hogy mennyire biztonságos az autó ahová a baba kerül. Mert nem mindegy, hogy egy gyerekülés egy Trabantba vagy egy 6-8 légzsákkal és egyéb biztonsági dolgokkal felszerelt Audi A6-osba kerül. Nekünk egyébként ez a nania volt (nem gyerekülés,hanem bébihurci), de mint mondtam elsődleges szempont az autó és ahhoz kell a gyerekülést választani!
2010. okt. 1. 18:39
3/25 anonim válasza:
A Brendon árulja az egyik legjobb bababolt és gagyit nem nagyon árulnak ott.Nekünk van Nania és tökéletesen elégedett vagyok vele.Azért ilyen olcsó mert a Brendon ezt mindig árgaranciában tartja ergó garantálják az akciós olcsó árat,de attól még jó minőség.
2010. okt. 1. 18:43
4/25 anonim válasza:
Én sem vennék Naniat, de tényleg úgy van, ahogy az első válaszoló írta, hogy nem mindegy, hogy milyen autóba kerül. Meg attól is függ, hogy mennyit autóztok, ha keveset, akkor jó lehet. Azzal azonban nem értek egyet, hogy a Brendonban nem árulnak gagyit. A szúnyogriasztó, amit 5000,- forintért vettünk igenis gagyi volt, ráadásul még márkás is, kétszer cserélték ki, harmadszorra mondtam, hogy nem kell még egy vacak.
2010. okt. 1. 18:45
5/25 anonim válasza:
Attól,hogy a Brendon is árulja,még GAGYI!A teszteket nézd(ADAC,ÖMTC).Sehol nem szerepel pozitív értelemben.Nem véletlen,hogy olyan olcsó!
2010. okt. 1. 18:54
6/25 anonim válasza:
Ha nem felelne meg az alap követelményeknek,nem árulhatnák.
Ahogy irták,nem mindegy milyen autóba kerül majd.
Kissé tulmisztifikálják már ezt az autósülés témát is,számomra horror a százezres autósülés.
Mi használtan vettünk,mert fél évben egyszer használjuk,mert autónk sincs.Csak muszáj igy minek adjak ki tizezreket érte??
2010. okt. 1. 19:00
7/25 anonim válasza:
Bocs, de a Brendon nem jótékonysági intézmény, kereskedők. Miért csaj a jót árulnák? Mi káruk van abból, ha rossz ülést árulnak és esetleg baleset történik. Nyilván senki nem megy vissza reklamálni. El is küldenék a francba, hogy talán nem a legolcsóbb, legszarabb ülést kellett volna megvenni. Neked számít a gyereked épsége, nem a kereskedőnek.
2010. okt. 1. 19:00
8/25 anonim válasza:
én annak idején nagyon átnéztem az összes ülést.A nannia nekem nagyon nem jött be,és a gyerekemnek sem.A fejét egyáltalán nem tartottam,a medencét sem védi semmi,és nagyon kényelmetlen a kialakítása is.A babám simán eldőlt benne,és nem érezte jól magát.És egyet értek azzal aki azt írja,hogy azért mert a Brendon árulja még lehet nagyon gagyi.Minden kategóriában vannak gyerekülések.ezek az alsó kategóriás ülések közé tartozik és olyan is.De nem feltétlen igaz,hogy az olcsó nem jó,és a drága a tuti.Valahol közép részen van az igazság.A fej védelme a fontos,a gerinc védelme és a medence csont védelme.Fontos a töréstesztje,nekem fontos volt,hogy dönthető legyen.
2010. okt. 1. 19:09
9/25 anonim válasza:
Mit kell rögtön háborogni,ha valakinek tetszik a Nania gyerekülés,azt hiszed csak neked számit a gyereked biztonsága.Komolyan rosszul vagyok az olyan anyáktól akik,szupernek érzik magukat és mindenkit lefikáznak aki nem ugy gondolkodik ahogy ő.Nekem jó a Nania sőt van egy másik gyerekülésünk is és jó autónk,ugyhogy nem hinném,hogy bajban lenne a gyerekem.
Mit kell mindent túl reagálni,szedj nyugtatót.Régen gyerekülés sem volt,és akkor is jártak autóval.
2010. okt. 1. 19:30
10/25 anonim válasza:
EGYÉBKÉNT SZERETNÉM HA ELOLVASNÁTOK A VÁLASZOM MÉGEGYSZER TALÁN UGY MEGÉRTITEK.AZT IRTAM NEM NAGYON ÁRULNAK GAGYIT,NEM AZT,HOGY EGYÁLTALÁN NEM.KIS ODAFIGYELÉS NEM ÁRTANA.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!