Éjszakai hasfájás: ha nappal nincs semmi baja a babának, de este nagyon feszíti magát és sír, akkor az hasfájás lehet?
Nem éhes, nincs kaki, nincs melege, nem fázik. Nappal eszik, alszik, minden okés, aztán esti szoptatás után kezdődik a kínlódás, ami eltart éjfélig-kettőig, majd újra csönd. Mi lehet ez?
1 hetes a baba.
Ha hasfájás, akkor mit tehetek?
Szia!
Velünk kb ugyan ez volt a helyzet. Fürdés után 8 óra körül kezdődött és éjfélig tartott. Ez bizony azt hiszem hasfájás lesz... Nekünk a hason altatás és az Infacol használt. Masszíroztam neki a kis hasát, tornáztattam, de ennél többet sokkal nem tehetsz, nehéz és rossz látni, hogy sír és tehetetlen vagy de elmúlik hidd el. Ez csak egy átmeneti nehéz időszak. Most vagyunk 3 hónaposak és semmi bajunk már a pocakkal.
Tuti, hogy hasfájás. mi minden büfiztető/pukiztató vackon végigmentünk,úgy istenigazából semmi nem használt ezek közül.
Mi is kettőig kínlódtunk, főleg ő. Úgy nyugodott meg, és rendszerint úgy aludtunk el, hogy az egyikőnk mellkasán elnyúlt, jobbról-balról kitámasztottuk magunkat (a karunkat) párnákkal, hogy ne gurulgasson el. és így tudott aludni.
Sok sikert! tudom, hogy nem vigasztal, minket sem..de a 3. hónapra az egyik napról a másikra múlt el szinte..
sok
most 3,5 hónapos
Köszi mindenkinek!
Ezek nem túl jó kilátások :(
A virrasztás egy dolog, de annyira rossz nézni ahogy szenved, ráadásul a tesót is nagyon zavarja a babasírás :(
A nagy is hasfájós volt éjszaka, mi is szendtünk mindenfélét 3 hónapos koráig, de azért az nem volt ennyire gáz :( 2-3x ébredt sírva, amikor fél órát kellett ringatni, vígasztalni, de ez a picurka meg kisebb megszakításokkal folyamatosan kínlódik ebben az időszakban.
Hogyan tudnám ezeket az ételeket kiszűrni?
Gondoltam már én is rá, hogy valami olyat eszem, amit nem kellene, de akkor miért csak ekkor fáj a hasa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!