Hogyan kell tisztítani a kislányok nemi szervét?
Figyelt kérdés
Valamikor majd\' köldökig kakás lesz a kéthetes kislányom. Az egyértelmű, hogy a hüvelybe nem nyúlunk és elölről hátrafele tisztítjuk. A kórházban azt mondták, hogy nem szabad széthúzni a puniját. De néha bemegy oda is a kaka, olyankor próbálom óvatosan kitörölni, meg vízzel lemosni. Mikor lehet neki egy kicsit széthúzni, úgy félek nehogy valami baja legyen, ha belemegy a kaka?2008. dec. 22. 16:04
1/6 anonim válasza:
Nekem is lányom van én is féltem az elején mivel a nagyobbik fiú, mondtak minden félét igy maradt a saját tapasztalat, ha kakis langyos vizes vattával kitörlöm fürdetésnél ugyan csak.
2/6 anonim válasza:
Nekem is lányom van.Most közel 4 éves már,de ha kakis volt (és hát miért is ne lett volna:-))nedves,langyos vattával kimostam.Azt mondják hihetetlen mire képesek ők még,mert öntisztító hatásuk van,ami részben igaz is,de ezt nem a kakira értik.Általában a fürdetésre.Ott nem kell olyan "mélyen"kimosni!Ez persze képletesen értendő :-)Nyugodtan törölgesd ki.Attól nem lesz baja.Lebegjen ilyenkor az a szemed előtt,hogy:Tisztaság fél egészség!Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
3/6 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor egy picit széthúzhatom nagyon óvatosan.
Köszi csajok.
Boldog karácsonyt!!
2008. dec. 22. 16:53
4/6 anonim válasza:
Nyugodtan húzd szét igen.Nincs összetapadva az nekik,és nem is fog fájni.Örülünk,hogy segíthettünk!
5/6 anonim válasza:
Nekem két lányom van, és a doktornő mindkét alkalommal, amikor jött hozzánk látogatóba, kifejezetten mondta, hogy szét kell egy kicsit húzni, és onnan is kitörölni a kakit.
6/6 anonim válasza:
én a nagyajkak és a kisajkak között nagyon óvatosan fültisztító pálcikával törlöm ki. amikor viszem a gyerekorvoshoz, ő mindig széthúzza, és megnézi a hüvelyét.
az szerintem hülyeség, hogy nem kell "piszkálni", amikor látom, hogy tiszta kaki a kis puncikája, nem fogom úgy hagyni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!