Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy üljön a két tesó az autóban?

Hogy üljön a két tesó az autóban?

Figyelt kérdés

Most úgy vagyunk, hogy a "nagy" (1.5 éves) ül hátul mögöttem, én az anyósülésem, férjem vezet. Ha megszületik a pici mi szerintetek a legpraktikusabb?

1. Hátul ül a két gyerek, mi meg elöl. Dilemma: Lányom bármit rádobhat a kicsire (pl. a 3 decis itatóját, azért annak van súlya), vagy könyvet, akármit és nem tudok beavatkozni, mert elöl vagyok.

2. Kikapcsoljuk a légzsákot és elöl lesz a nagy, mi meg hátul a kicsivel. Dilemma: Biztonságos-e, ha nagy elöl ül?! El tud-e majd ugyanúgy aludni elöl mint eddig hátul?!

Nem érzi-e kitaszítottnak magát, hogy Anya meg a pici együtt van (Bár nagyon apás, Apa meg elöl lenne)

Ti hogy csináltátok?!

2010. szept. 25. 13:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

ha picit kötnétek előre, naggyal hátra ülnél? Te persze picur mögé, így látnád is

nekem csak egy babám van, szoktam előre kötni (kikapcsolom a légzsákot) ha ketten megyünk valahova

2010. szept. 25. 13:15
 2/20 anonim ***** válasza:
Én a picit raknám előre, ha ki tudjátok kapcsolni a légzsákot. Te pedig ülhetnél hátul a nagyobbal.
2010. szept. 25. 13:16
 3/20 anonim ***** válasza:
Nálunk is éppen 1,5 a korkülönbség,és mi is úgy oldottuk meg,hogy amíg a pici menetiránynak háttal beköthető hordozóban ült,addig elől utazott,és akkor költözött hátra,amikor azt kinőtte.Akkor már az új rendes ülős,ami menetiránnyal szembe van,azt már hátra kötöttük be.
2010. szept. 25. 13:30
 4/20 anonim ***** válasza:
a nagy nem ülhet elöl, mert gondolom már nem bébihordozóban ül. A kresz szerint csak menetiránynak háttal bekötve, kikapcsolt légzsák esetén utazhat gyermek. Úgyhogy szerintem csak az van, hogy a kicsi előre, háttal bekötve, hordozóban te meg a nagy hátul.
2010. szept. 25. 13:46
 5/20 A kérdező kommentje:

Tényleg? csak háttal ülhet elöl? A másfél évesünk olyanban ül ami 0-18 kilóig jó. Azt hittem csak az a lényeg, h gyerekülés legyen és ki legyen kapcsolva a légzsák...

Viszont ha meg bőg a pici, akkor ott bőg apa fülébe elöl, én meg kb. hozzá sem tudok nyúlni.

óóóóóóóóó :(

2010. szept. 25. 14:06
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

nem akarlak megbántani, de túl problémázod.

ha a picit ülteted előre háttal bekötve a hordozóba, épp akkor tudsz hozzá hátulról (apa mögött ülve) hozzáférni.nagy meg az anyósülés mött.

és tényleg nem lehet rendes ülést előre rakni.csak hordozót.

2010. szept. 25. 14:43
 7/20 anonim ***** válasza:
Mindkettőt bekötheted hátra, és te is oda tudsz ülni. Elvileg egy 5 személyes autóban el lehet férni. Ha félsz hogy ne piszkálja a nagy a kicsit, ülhetsz középre. Mi így csináljuk ikrekkel, ford fusion- nk van.
2010. szept. 25. 15:02
 8/20 anonim ***** válasza:
én is azt hittem, de tényleg ez a szabály, csak háttal utazhat elöl.
2010. szept. 25. 15:11
 9/20 anonim ***** válasza:

Én is háttul ülök az ikerfiaimmal, Honda Civicbe beférünk

De amíg hordozóba utaztak az egyik elől ült apával én pedig mögötte

2010. szept. 25. 15:12
 10/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. lehet, hogy kipróbálom majd akkor a közéjük ülést :D
2010. szept. 25. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!