Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónaposan az éjszakai evés...

15 hónaposan az éjszakai evés normális?

Figyelt kérdés
Kisfiam kb. 1 hete minden éjjel felébred és semmivel nem lehet vissza altatni csak tápszerrel.Félek,hogy még ducibb lesz,81 cm 13 kg.
2010. szept. 20. 09:07
1 2
 1/11 poci-maci ***** válasza:
100%
szia nekem is 14 hósan még javában evett mé éjjel is 1x bár én ezt nem mondhatom el a kisfiamrór aki 8,5kg 86cm 16hós
2010. szept. 20. 09:10
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Lányom 14 hós koráig minden éjjel evett.

Ezért én azt mondom, hogy normális, de akkor nem így gondoltam. Csinálj neki tápszert, de kevesebb porból, így nem laktató annyira.

2010. szept. 20. 09:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam is elkezdett mostanában éjszaka enni (most 14 hónapos de még csecsemőként sem evett éjszakánként)

Szerintem ilyenkor már szükségük lehet tartalmasabb vacsira is (nem csak a tejcsire, tápszerre), ezért talán jó megoldás lehet, ha lefekvés előtt nem sokkal kap rendes vacsit is, vagy tejbegrízt, ami laktatóbb, így talán nem kel fel éjszaka enni.

2010. szept. 20. 09:46
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Este 7 -1/2 8 között szokott vacsorázni ,főzeléket,tejpépet,tésztát mikor mit.Tehát tömör kaját...Ennek ellenére ébred fel éjjel enni 11 és hajnal 1 között:(

A napi rend ez :

8 h tejpép(kb200g) vagy felvágottas kenyér8normál kenyér fél szelet) +tápszer(150g)

10h körül gyümölcs

12h leves és második kb 1,5 dl leves és 250g a második

16h joghurt vagy pékárú

19h vacsora tejpép vagy főtt étel

Mit csinálok rosszul?

2010. szept. 20. 18:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

a mi kisfiunk 20 hónapos koráig evett minden éjszaka pontban hajnali 4 kor, 300 ml tápszert.

most 28 hónapos és 14kg.

2010. szept. 22. 09:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én kisfiam is pont ennyi idős, ennyi cm és ennyi kg!!! :)

Esetleg megpróbálhatod, hogy tejet adsz neki éjszaka, ha már bevezetted (én még csak ott tartok, hogy a reggeli tápszer fele már tej). Sőt, talán adhatsz neki 1,5%-osat, attól nem lesz ducibb ,bár ezt a tanácsom nem biztos , hogy hogy jó ötlet - van, aki ellenzi a 1,5%-os tej adását. Vagy próbáltál már ilyenkor vizet vagy hígitott 100 %-os almalevet adni?

Gondolom a te gyerkőcöd sem az a válogatós típus:)

Nálunk majd' minden kaja végén sírás van, mert ha addig etenénk, amíg nem sír, akkor a rosszullétig enne. Így, amikor úgy gondoljuk, hogy elég, gyorsan eltereljük valamivel a figyelmét. (Anyukám óvónő, és azt mondta, hogy némelyik óvodás sem eszik ennyit).

2010. szept. 22. 09:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Bár az én kislányom még csak 13 hónapos, de nem rég újra elkezdett éjszaka enni. Én azt csinálom, hogy korábban vacsiztatom 6-fél 7 körül, fél 8-kor fürdés és utána megeszik még 150-180 ml tápszert. Így nem kel fel éjszaka enni.

Kicsit így felborult a napirend, de mivel most együtt vacsizik velem, ezért viszonylag könnyen sikerült a korábbi vacsorára átállni.

2010. szept. 22. 13:38
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm nektek!Sajnos nem fogad el éjszaka mást csak tápszert.Ha vizet,teát vagy gyümölcs levet adok akkor sír tovább.ma felhívtam a doktor bácsinkat és Ő azt mondta ,hogy lehet ez egy növekedési ugrás esetleg a foga miatt nyugtalanabb és ezért ébred fel.

Kedves másik duci kisfiú anyukája!

Titeket ért már negatív tapasztalat a pici súlya miatt?

Nálunk az orvosunk imádja ,hogy ilyen(szerinte igazi angyalka)a védőnő szerint diéta.És megtörtént az első utcai beszólás is"Jó nagy darab gyerek,őt se fújja el a szél"Ezért félek etetni éjszaka nehogy tényleg még nagyobb legyen a súlya.

Pedig nem kövér,csak szép formásan duci:)

2010. szept. 22. 17:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

a kisfiam 1 éves, és ő is felkel éjjel cicizni, van, hogy többször is...

azzal meg ne foglalkozz, hogy ki mit szól be. a babád boldog és kiegyensúlyozott. nem kell fogyókúrára fogni, és szenvedtetni csak mer valakinek ez nem tetszik. Szerintem...

sok boldogságot

2010. szept. 22. 17:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia, az én fiam egy éves és két hete megint felkel éjjel enni. Most álltunk át darabosra, csak ezt eszi. Szerintem az nagyon jó tanács volt, hogy korábban legyen a tömény vacsi és lefekvés előtt egy adag tápszert kapjon még. Szerintem pár hét és visszaáll a régi rend.
2010. szept. 22. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!