Hol tudom megvenni az Aludj jól gyermekem című könyvet?
Figyelt kérdés
Fontos lenne,köszönöm a segítséget.2008. dec. 17. 00:11
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Szia megint én:) innen le tudod tölteni [link]
jobb egérrel kell a könyv borítójára kattintani, majd hivatkozás mentése más néven. Miután lementette, a letöltött anyag .rar kiterjesztésű lesz, ezt total commanderbeen tudod megnézni/megnyitni.Remélem jó lesz így is:),ha nem megy írj ide vagy privibe max átküldöm mailben.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,azért lehet megveszem,nem mindig tudok gép elé ülni,hogy olvasgassam:D
2008. dec. 17. 08:33
4/5 anonim válasza:
sziasztok!
Nekem nem sikerült a letöltés a [link] helyről. Ha eltudnád küldeni e-mailben, nagyon örülnék neki.
Kisfiam most lesz 1 éves, és egyre nehezebben alszik el, 4-5 alkalommal ébred éjjel..
5/5 anonim válasza:
Sziasztok!Valaki át tudná nekem küldeni e-mailben lovebaby16@freemail.hu címre.Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!