Szilikonnal lehet szoptatni, vagy előbb ki kell vetetni?
Figyelt kérdés
2008. dec. 15. 22:05
1/6 anonim válasza:
lehet szoptatni...de mell ugyanúgy megereszkedhet mint ha nme lenne szilikon szopi végén
2/6 anonim válasza:
Én nem értek hozzá, hogy hogyan tették be a szilikont? Tejcsatornákat nem vágták el? Anyukám a 2. gyerek után felvarratta a melleit, nem számított 3.-ra. Aztán meg persze nem tudta szoptatni, mert átvágták a tejcsatornákat. Szerintem gyerekszülés előtt nem is érdemes mellet műtetni, az úgy szép, ahogy van. Én most az enyémen gondolkodom, mert nagyon csúnyán megereszkedett. Szülés előtt nagyon szép (igaz kicsi, de formás) mellem volt.
3/6 anonim válasza:
allitolag nem lehet se szilikonnal se, mell kisebbitsenel sem! nekem a baratnoimnek mind ketto volt es az orvos mind kettonek ezt mondta.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk még akarunk-e majd második babát, de most annyira csúnya lett a mellem, hogy ettől nem érzem magam nőnek, borzasztó szégyellős lettem a párom előtt is, és félek, hogy ettől akár a házaséletünk is sérül. Igazából nem tudom, hogy varratni is lehet-e, vagy hogyan tudom megcsináltatni, hogy ne ilyen legyen.
2008. dec. 15. 22:35
5/6 anonim válasza:
egyszeruen varratasd fel(nekem is azt kellene, mert a szoptatastol az enyem is megereszkedett)
6/6 anonim válasza:
Lehet szilikonnal szoptatni, ha mirigy alá teszi be az orvos. Én is tudtam, nem volt vele semmi baj. Persze egy olyan orvos kell hozzá, aki jól megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!