Csak a figurás torta lehet szép és divatos?
Nálunk se volt és nem is lesz figurás torta.
Egy vadmeggyes csokis tortát rendelünk a jól bevált cukrászdából és a tetejét ahova a krémet nyomják ami a szeleteket jelzi egy marcipán gombát szúrunk be.
szeretnék nyuszit és őzikét is a tetejére marcipánból de még van időm megvenni őket.
kislány 2. sz.nap lesz.
dehogyis! az emberek annyi mindenen szeretnek csámcsogni.
pl. a múltkor az ellenkezőjét hallottam, hogy "minek az neki?", "ez csak rongyrázás", stb.
a gyerek örül ennek is, annak is, nem ez a lényeg.
nálunk is dilemma volt hogy süssünk-e vagy vegyünk.
találtunk egy szuper helyet ahol elérhető áron finom torták vannak és rendelésre frissen készülnek. még sose volt panasz rájuk.
nem éri meg sütni ennyi pénzért de ha nagyobb lesz a gyerek majd mondja mit szeretne és akkor megsütjük természetesen.
Szerintem is teljesen mindegy, én is annak a hive vagyok "ha te magad csinálod" annak lesz a legnagyobb sikere! Én most egy barbies tortát fogok sütni a lányom szülinapjára, még sosem csináltam, remélem sikerül! A lényeg úgyis az lesz, hogy belemászik, és szétszedi.............! :)
Viszont szívvel lélekkel készült majd! :)
Én sütöttem a lányomnak az első tortáját, hát úgy is nézett ki, mivel nem vagyok egy cukrászbajnok. Szerintem nem ez a lényeg. Én nem akartam csicsás tortát az első szülinapra. Majd jöhet a csicsás-figura, ha tényleg értékelni fogja.
Minket senki nem szólt le emiatt, hogy saját kreálmányú tortát kapott a babánk.
13:19 vagyok
de nagyon tetszett a kisgyereknek a torta, fölismerte, hogy mit ábrázol :) 2éves
viszont ha nem figurás, akkor is nagyon tudnak örülni a gyertyának, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!