Mosható pelusozó anyukák: hágy pelust vegyek?
Sajnálom hogy mások nem irtak...
én nem a pelenkaanyagot használtam fel pelenkázáskor hanem Kushies pelenkát ebből elég volt ilyen kevés de azt mondom hogy vagy tedd fel később is a kérdést amikor többen vannak fennt vagy kérdezd meg a bababoltban bár ők azt fogják mondani hogy vegyél többet hiszen az üzleti érdek úgy kivánja..
esetleg keress rá hogy mások mennyit használnak akár itt a gyik keresőjén akár a google-on keresztül.
Remélem sikerül !!!!
Minimum 40!Napi 10, akkor két nap alatt elhasználsz 20-at , kimosod,2 napig szárad így ősszel télen, arra a két napra megint marad 20 és így 2 naponta teli mosást indíthatsz és mindig lesz száraz! Később 3-4 hónap múlva már elég napi 7-8 majd napi 6-7-re beáll, az elején rengeteg a kaki.
Ha leveszed a babáról azonnal ki kell öblíteni, majd vanishes vízben áztatni, mert nem jön ki a folt és rondák lesznek!
Nekem popin van (babamosoly.hu) all in one, és 20 db-ot vettem ami bőven elég volt.
Bár nálunk nem fogyott napi 10.
2-3 naponta mostam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!