Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek milyen a babaszoba?

Kinek milyen a babaszoba?

Figyelt kérdés
most fog uj szobába költözni ugyhogy ötleteket is várok.18hos kislány.szekrénye marad egy kb 10éves szekrény de arra gondoltam hogy az ajtókat kicseréltetem ajta vagy átfestem-
2010. aug. 23. 17:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk maradt még egy fehér szekrény, amit megörököltünk.

Én nem átfestettem, hanem felmatricáztam :)

A függönye, dekoráció micimackós, így vettem a baba boltban micimackós dekort, és azt ragasztottam a szekrényajtóra. Nagyon feldobta, az amúgy szerintem ronda szekrényt, és a kislányom is imádja.

Erre gondolok, ezt és ennek a sorozatnak a többi darabját vettem:

[link]

Esetleg még a fogókat lehet kicserélni figurásra, a praktikerben láttam aranyosakat.

2010. aug. 23. 17:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Íme néhány kép az én lányom szobájáról:

(A szoba egy panel 1/2 szoba, a bútorok Ikeásak, a keresztszemes képeket Anyósom hímezte, minden más dekoráció az én művem.)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Minden évszakban új dekoráció kerül fel, az évszaknak megfelelően. Már készítem az őszi faleveleket, süniket... :-)))

Remélem adtam pár ötletet :-)

2010. aug. 23. 17:49
 3/14 A kérdező kommentje:
nagyon szép a szoba. a zsiráf nagyon tetszik de sajna nekem nincs kézügyességem hogy ezt megfessem.
2010. aug. 23. 18:04
 4/14 anonim ***** válasza:

Fú, tök jó, hogy egy pici szobából is mennyit kilehet hozni! Nekem még nincs babám, de a tesóm kisfiának a szobáját leírom milyen. Ő már 3 éves:D

Kb. 3x3 méteres a szoba. Alul kék, a fal közepén van egy tapétacsík (az is kék) és a többi a plafonal együtt fehér. A függönyök micimackósak. Van egy ágya, ami kék, és még az előző 2 gyerekének (ikrek) vettek kiskorukba egy fehér szekrényt, aminek a szegélyei kékek és az van berakva neki. Van egy játék sarok, ott van az összes játéka. Dekoráció az nincs sok, 1-2 kép, amin kiskutyák, cicák, micimackó van.

De a szekrényt elég ha lefested és veszel rá matricát! Az nagyon felfogja dobni!

2010. aug. 23. 18:24
 5/14 anonim ***** válasza:

a lányomé valami ilyesmi: [link]

én inkább a letisztultabb dolgokat szeretem. olyasmi baldachin nálunk is van, ugyanígy matraccal, szerintem nagyon jó kis "kastély". én egy hullahopp-karikából és olcsó rózsaszín függönyből csináltam, alig került valamibe. az ajtaján pedig olyan tábla van, amire rajzolhat és oda minden nap felrajzol valamit, hogy mindenki lássa. amúgy virágokat, fát egyszerű sablonok alapján is tudsz festeni. mi is csináltunk olyat, a lányommal együtt, szerintem jó móka volt.

2010. aug. 23. 18:36
 6/14 anonim ***** válasza:

Másfél éves a kislányom, most újítottuk fel a szobáját.

Nálunk fenyő bútorok vannak, és még a rácsos ágy, még össze kell gyűjtenünk az ágyra-valót, azt is fenyőből szeretném.

Panel, elég pici szoba, a két rövidebb fal lila, a hosszabbak pedig élénk sárgák.

Csináltunk mi is micimackós díszítést, vettem ilyen plafon-fal találkozásához használatos nikecel-éleket, befestettem lilára, és abból készítettünk a habszivacs micimackó- és társai figuráknak keretet, nagyon jól mutat a sárga falon.

Egyébként én szoba színötletét innen merítettem

( [link]

szerelem volt a lila-sárga kombináció első látásra.

Ja, és micimackós a függöny, és micimackós habtapi van a földön, mert még szőnyeget nem találtam szépet.

Ja, és almafa-színű a parketta.

Nagyon kellemes, és igazi gyerkőcös szoba lett!

2010. aug. 23. 20:43
 7/14 anonim ***** válasza:

A fiam szobája teljesen fehér, a szekrények, a kiságya és a fal is. Tiszta, nyugodt, kiegyensúlyozott hangulata van.

A falon aranyos képek vannak-nem sok- és a polcain sok színes játék van. Nem szerettem volna hupiszínű falakat, úgyis dugig lesz játékkal a szoba, az pedig magában is elég színes.

2010. aug. 27. 14:28
 8/14 anonim ***** válasza:
jók az ötletek én is szeretnék majd a falra festeni a lányomnak de falra milyen technikával festékkel lehet???
2010. aug. 27. 14:51
 9/14 anonim ***** válasza:

A miénk félig fehér, félig halványzöld! Én is Micimackós figurákat/matricákat használtam! A bútorok cseresznye színüek!

Kislányom van, de én azt az elvet vallom, hogy hagyom a gyereket, hogy kifejlődjön a saját egyénisége egy unisex környezetben és ha később szeretne jöhetnek akár a rózsaszín dolgok, vagy amit szeretne!

2010. aug. 27. 15:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia. Nekünk is pici a babaszobánk, sztem ez nem óriási probléma.

így néz ki: alul a fal kb vállmagasságig rózsaszín, felül citromsárga, középen királylányos bordűrcsík van. Mi a TTL-ben választottuk ki, ott szerettünk bele.

A falra hungarocellből készítettem micimackós díszeket. Kicsi, tigrises szőnyeg van.

8 hós baba anyukája

2010. aug. 27. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!