Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S. Kihez forduljak?...

S. O. S. Kihez forduljak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Kislányom 6 hós. Egy hete csinálja ezt a furcsa dolgot: Pislog a szemével, csücsörít a szájával és közben nyújtogatja a nyakát, ezt így egyszerre. Nem játszik és nem akar felülni sem. Kényszeres mozgásnak tűnik, nem ő csinálja. Nagyon ijesztő!!! Kihez fordulhatnék ezzel? Ideggyógyász? Reumatológia? A gyerek orvosunkat hagyjuk. Szerinte nem kell a legrosszabbra gondolni. Ennyi. Én pedig nagyon is aggódom!!!!!
2010. aug. 23. 11:04
 1/6 A kérdező kommentje:
Neurológiát akartam írni a reumatológia helyett.
2010. aug. 23. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem neurológushoz fordulj. Keress a neten egy magánorvost, ő biztosan szívesen fog fogadni. Ha a gyerekdokihoz nem akarsz fordulni, beszélj na védőnővel vagy körzetedben egy másik gyerekorvossal.
2010. aug. 23. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínű,hogy neurológushoz kellene fordulni, de úgy tudom oda beutaló kell, tehát gyerekorvoshoz vidd először.
2010. aug. 23. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt hogy így csinált a lányom, azt mondta a doki fejlődik sz idegrendszere, a védőnő meg azt mondta ez tetszik neki így játszik. 3 hétig csinàlta, majd elhagyta. 1 évesen olyat csinált hogy vicsorított megfeszítette magát majd brüngetett a szájával, 1-2 hét után abbahagyta, miot másfél èvesen a száját orrát felhúzza szemét összeszorítja. Kaja játék mesenézés minden közben csinálja. Majd leszokik, várj még, ne ijedj meg! Ha 2-3 hétig csinàlja csak utánna vidd dokihoz.
2010. aug. 23. 14:27
 5/6 A kérdező kommentje:
14:27-nek. Az a baj hogy nem ő csinálja. Ez teljesen látszik. Sajnos! :-(
2010. aug. 23. 14:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Mármint nem tudatosan csinálja.
2010. aug. 23. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!