20 hónapos fiam megint csak úgy alszik el ha ott szobrozok mellette, mitől lehet ez?
Ok nélkül nem csinálja,biztos meg ijesztette valami hang,vagy esetleg még a foga miatt,nekem majdnem 3.éves koráig a hasán aludt és a hátát kellett simogatnom,ugy aludt el,le ültem mellé,és addig mig egyik kezemmel simogattam addig a másikkal egy könyvet lapoztam és olvastam.
Ha feszült vagy hogy már mennél ki a szobából,az át sugárzik a gyerekre és nehezebben alszik el,miért nem fekszel mellé szép nyugodtan és te is szunditasz legalább egy fél órát.Ha nyugodtan csinálod hamarabb megnyugszik,és magától is el alszik.csak azt ne felejtsd el hogy egy 20 hónapos baba nem csinál ilyet direkt,oka van.
Ugy gondolom ez a termeszetes.Egy ido utan maguktol lemondanak errol es nem igenylik hogy Anya ott legyen.
Szerintem ezt a modszert nem kellene megegyszer vegigcsinalni,teljesen felesleges,vagy nagyon megterhel ez az esti szertartas?
Nem kell korosnak tekinteni ha a baba,kisgyerek nem tud egyedul elaludni,vagy ejjel visszaaludni.
En a gyerekeimet 2-3 eves korukig altattam aztan mar nem igenyeltek,megertek az egyedul elalvasra.
3 gyerekes,pocakos.
Én fiam is 20 hónapos.
Nem vasalok mindennap, pedig sokat kell, apa öltönyös, magamra és a fiamra is vasalok, de 3-4 naponta-ekkor apa kiviszi játszani a gyereket.
Felmosás: moss fel az esti lefekvésnél.
Figyelj, valamit, valamiért. Tanulni akarsz, feküdj mellé. Én is ezt teszem és 3 órát alszik a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!