Mit csináljak ha nem fogadja el a tápszert a babám?
Figyelt kérdés
8 és fél hónapos, ma alig ivott tápszert talán ha 180ml-t, emellé még inni sem akar csupán 70ml vízet. Már 3 hónapos kora óta issza ezt a tápszer fajtát... Eszik már minden mást amit lehet neki ebbena korban adni, de nem fog kiszáradni?2010. aug. 12. 21:33
1/7 anonim válasza:
Az én babám ilyen kora tájt úgy döntött, hogy csak napi egyszer (180ml) hajlandó a tápszert meginni, úgyhogy a többi étkezést pedig kiváltottuk. Az ivásra nézve pedig "szánd meg" egy kis cukrozatlan babateával. Ha ma nem volt szomjas az nem nagy gond, akkor aggódj, ha így folytatja és kínálgasd. Sok kis korty sokra megy. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Oké, bavallom hipp gyümölcslével kínálom, nem is vízzel :-(, de csak 40fokban hajlandó inni, igazán napok óta nem iszik eleget. Nálunk külföldön, nincs kánikula, se nagyon meleg... Mi ios már minden étkezést kiváltottunk, mert a gyümiket imádja és a főzit is. Tejpépet is eszik, csak inni nem akar :-( már. Köszönöm a válaszodat!
2010. aug. 12. 21:45
3/7 A kérdező kommentje:
a reggelije volt tápszer , a déli alváskor is azt kapott, meg esti alváshoz... ha 11 hós lenne akkor nem izgulnék annyira, de szüksége van még tápszerre
2010. aug. 12. 21:46
4/7 anonim válasza:
Megint én. A védőnő azt mondta, hogy amíg rendes mennyiségeket pisil, addig nem nagy baj ha nem kér inni.
5/7 anonim válasza:
Az én babám is háromról váltott egyre. Azt is mondták :), hogy az egyik étkezés legyen tejpép a kiváltott tápszer helyett, valamint ha hízik és eszik joghurtot, túrót, sajtot (már ehet), akkor nem baj, ha nem kell neki.
6/7 anonim válasza:
Szia! Nálunk is ez volt a helyzet. A gyerekorvos már többféle tápszert is felírt, nem nagyon jött be egyik sem. Így evett belőle valamennyit (keveset), és az esti tápszert már tejpéppel helyettesítettem, sőt, ha reggel sem fogadta el a tápszert,volt úgy, hogy akkor is tejpépet kapott. 7 hónaposan azt mondta a doki, ha nincs allergiás a családunkban, kipróbálhatjuk a nem HA-s tápszert. Annak talán nincs olyan rossz íze. Most Milupa MIlumil 2-es tápszert kap a Picúrom, 8 és fél hónapos, és megissza az egész adagot, amit csinálok neki (kopp-kopp). Nem szeretném elkiabálni :-))) Szép napot és minden jót!
7/7 A kérdező kommentje:
Mi is Milupát iszunk! Külföldön élek és itt nincs se tapista sajt, se rendes túró... milyen sajtot adjak neki és milyen joghurtot?? nagyon köszi a válaszokat. ma 300ml-t sikerült belé eröltetnem..
2010. aug. 13. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!