Mit csináljak, ha nem eszi meg a tápszert? 10 hónapos.
Első körben próbáld meg neki a gyümölcshöz hozzácsempészni, 1-2 kanállal. Ha így se kell neki, akkor főzz neki rizst vizben, tápszerrel turmixold össze, és adj hozzá gyümölcsöt. Ha így sem, akkor tedd el a szekrény mélyére 1-2 hétre, hogy ne is lásd, ne idegesítsen a tudat, hogy van, kéne ennie, de mégsem eszik. Aztán 1-2 hét múlva vedd elő, és próbáld újra kínálni neki. Addig nyugodtan egyen főzeléket, tejpépet helyette, nem lesz baja.
Mi most mentünk át ugyanezen, bár az én fiam még csak 8 hónapos, de ezt javasolta a védőnő. Nekem sehogy nem ette meg, elraktam 1 hétre, tegnap este vettem elő és lám, este is meg most reggel is megette, mintha sose lett volna baja vele.
Szerintem tökéletes választ írt a második hozzászóló.
Ha végképp nem megy, rakd el jó mélyre a tápit, mert csak idegesíted magad. Én is idegeskedtem. Aztán két hét után ismét tudtam neki adni. Mi már két ilyen "túrán" végigmentünk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!