Őszibarackot hogyan lehet eltenni télire? A tegnap turmixolt baracknak már ma olyan "állott" szaga volt, hogy én sem enném meg, így a babámnak sem adtam oda.
Figyelt kérdés
Nem bírta megenni a fiam a tegnapi adagot, és gondoltam én, hogy hűtőben eláll máig. De ahogy felbontottam, olyan érdekes szaga volt, hogy inkább kiöntöttem. Lezárva volt bébiételes üvegben.2010. aug. 9. 12:59
1/5 anonim válasza:
Tavaly én nektarint tettem el így. Jó kemény volt, felvágtam cikkekre, betettem egy zacsiba, és beraktam a fagyóba. Idén már abból vettem ki. Betettem a mikróba olvasztásra, és nem volt mellékíze, viszont a héját gyönyörűen le tudtam húzni. Idén ugyanezt fogom tenni, keményebb fajta nektarint és barackot is teszek el.
2/5 anonim válasza:
Szia! Én félkemény barackot tettem el a következőképpen: Meghámoztam, feldaraboltam kisebb-nagyobb darabokra, belecsomagoltam folpackba, betettem egy dobozba és be a fagyóba. Semmi baja nem volt, ha kellett, akkor reggel kivettem, kiolvadt és már ettük is.
3/5 anonim válasza:
szia
én tavaly őszibarackot és szilvát is raktam el télire a fiamnak a következőképp:megpucoltam és leturmixoltam,bébiételes üvegben lefagyasztottam.Fiam imádta.A barackot kevertem banánnal,almával,keksszel,túróval,a szilvát túróval,joghurttal,keksszel.de simán is megette.megkóstoltam semmi mellékíze nem volt.
4/5 anonim válasza:
utolsó vagyok.én mielőtt megcsináltam a nagy mennyiséget,csináltam mindkettőből egy egy adagot és lefagyasztottam,1hét múlva elővettem és megkóstoltattam fiammal,hogy megeszi-e
szerintem te is próbáld ki
5/5 anonim válasza:
Én meghámoztam, feldaraboltam és kisebb adagonként folpackba csomagoltam (mint egy szaloncukrot). A sok kis csomagot pedig egy műanyag dobozba tettem és beraktam a fagyasztóba.
Husit és májat is így szoktam lefagyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!