Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki vett 4-es megapack Liberót...

Aki vett 4-es megapack Liberót, annak sem gumis a hátulja? Vagy a 4-es már nem is gumis?

Figyelt kérdés
Most vettem először ilyen nagy kiszerelésben és feltűnt, de nem emlékszem, hogy a normál gumis-e? Csak mert akkor nem veszek többet, fölösleges ennyi pénzt kiadni rá...
2010. aug. 4. 12:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem gumis?? Ajha!! Mi 5-öset használunk de az is gumis és a nagy kiszerelésben is!! Próbáld meg megreklamálni a honlapjukon keresztül!
2010. aug. 4. 13:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi még gumisan vettük. Remélem csak valami hibás termék ( nem azért mert neked jutott), mert akkor tényleg nem éredemes kiadni érte annyit. Direkt azért veszem én is ezt mert ott is gumis. Remélem nem fog megváltozni! Szerintem is írj a liberonak!!!
2010. aug. 4. 13:19
 3/14 anonim ***** válasza:

Igen,szerintem is reklamáld meg,mert mindenképpen gumisnak kellene lennie.

Vagy az oldalukon vagy a boltot ahol vetted kérdezd meg,h mit tudsz ilyenkor csinálni,mivel,h nem gumis a dereka!

Lehet,h ugymond "selejtes" pelust fogtál ki,nekem egyik ismerösöm nemrég ugy járt,h neki meg az egyik oldalon nem volt rajta a tépözár,és visszavitte a boltba ahol vette(dm volt egyébként) és kicserélték neki,és ök azt mondták neki,h majd ök intézik és visszaküldik a gyártónak.Szóval lehet neked is a boltba kellene visszamenned,és ugymond megreklamálni!Legalábbis szerintem!

Remélem hamar megoldódik a peluscsere,mert valljuk be öszintén nem olcsó egy ilyen kiszerelésü pelus!

2010. aug. 4. 13:23
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát, nem örülök... Vagyis örülök, hogy "csak" én vagyis a Lányom szívta meg. Asszem írok a Liberónak, köszi az ötletet! És köszi a válaszokat is! :-)
2010. aug. 4. 13:23
 5/14 A kérdező kommentje:
Én a Tescoban vettem, ott volt akciós. Hát, túl sok reményt nem fűzök hozzá... :-(
2010. aug. 4. 13:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Nemcsak te vagy az egyedüli, a mi megapakkunkban is gumitlan derekuak vannak:( Nem is értem hogy lehet ez vagy más gyártás vagy mi?!?!?!
2010. aug. 4. 13:57
 7/14 anonim ***** válasza:

Én még nem is láttam gumitlan Liberót, pedig már az 5-öset hordjuk.

Kérdező, majd írd meg, hogy mit válaszoltak. Légyszives.

2010. aug. 4. 14:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Kb 1 hete vettem a tescoban. Csak két oldalon a ragasztócsíknál gumis, a hátánál nem, de nekem fel sem tűnt, mert nincs vele gondom.
2010. aug. 4. 14:57
 9/14 anonim ***** válasza:
mi csak liberot használunk, de már többször találkoztam gyárihibás csomaggal, igaz eddig a minta nélküli volt a csúcs, de simán elképzelem gumi nélkül is. ha zavaró és nem lehet úgy használni, mindenképpen reklamálj!
2010. aug. 4. 16:43
 10/14 A kérdező kommentje:

Húú, nekünk is volt minta nélküli, bár engem az annyira nem zavart.

Nem gondoltam, hogy ennyien lesztek akik "megszívták", sajnálom magunkat. :-(

Írtam nekik, kíváncsi vagyok reagálnak-e rá?! Majd meg

2010. aug. 4. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!