Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi kenyeret adjak neki?

Mennyi kenyeret adjak neki?

Figyelt kérdés
10 hónapos babám már régen szívesen rágcsál, kapott már kenyeret is. Reggelire-vacsorára pépet kap, és azt gondoltam, néha ehetne kenyeret (lekvárral pl). Nem tudom, mekkora mennyiséget kínáljak neki, h kitartson a jóllakottság a következő étkezésig. Ált 200-220 gr ételt eszik egy étkezésre. Más hogy csinálja?
2010. aug. 2. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:

nem ide tartozik de egy 10 hós még nem kaphat lekvárt!!!!!! házit se!

egyáltalán nem eszi a kenyeret ezért mi tésztázunk ...

ha virslit eszik -heti egyszer - akkor kap egy közepes szeletet azt eleszeteti...

szerintem egy negyed szeletet adj neki. kezdésnek.

2010. aug. 2. 11:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam most lesz 11 hós, reggel kiflit kap, hol virslivel, hol májkrémmel(de volt már sonka, vajkrém, sajtkrém. Én is pépeztem (még ma is), de láttam rajta, hogy unja inkább mást enne. Megpróbáltam és működik:-) Viszont egy félkiflivel jól szokott lakni, úgy, hogy kb 10-kor eszik egy kis turó rudit, vagy gyümölcsöt:-)
2010. aug. 2. 11:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Miért nem kaphat lekvárt? :O

Én szívesebben kennék vékonyan egy kevés lekvárt (házi, adalékmentes), mint h májkrémet, virslit v felvágottat adjak neki (só, szója, E mindenféle, tartósító, egyebek). Ez baj?

2010. aug. 2. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nyugodtan adjál Neki:-) Én is adnék ha lenne házi lekvárom:-) Nem lesz baja. A virsli, felvágottakból is van most már jó minőség ami szója és adalék mentes:-) Olyanra gondoltam, nem az Tescosra:-) Szerintem kevés Nekik már a pép, meg a gyümi. Szeretném ha megismerné a gyereke az ízeket és nem lenne válogatós.
2010. aug. 2. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!