Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Történt már olyan veletek,...

Történt már olyan veletek, hogy elaludt a gyerek a karotokban és csak folytak a könnyeitek?

Figyelt kérdés

Tényleg alábecsülik sokan az anyaságot!Semmihez sem fogható,gyönyörü érzés!!

Mindenkinek sok boldogságot kívánok!

2010. júl. 20. 20:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
73%

ajjaj nem is egyszer... meg amikor a régi fényképeit nézem.

vagy hallom andrea bocelli Time to say goodbye c. dalát ami akkor ment amikor a kórházból jöttünk ki és kaptunk egy hosszú piros lámpát amikor beálltunk a sorba egyből ránéztünk a babára és már zöld volt és dudáltak hogy menjünk amikor levettük róla a szemünket.

ilyenektől tudok bőgni

2010. júl. 20. 20:16
 2/24 anonim ***** válasza:
80%
még nem de sokszor elérzékenyülök én is. annyira de annyira de annyira imádom a pici babámat és olyan boldogság tőlt el!!!!! nagyon jóóó dolog ANYÁNAK lenni!!!! sok-sok boldogságot,egészséget minden kedves anyának!!!!!! :)
2010. júl. 20. 20:16
 3/24 anonim ***** válasza:
85%

Ezt a képet mindig őrizd meg magadban.

Sok boldogságot!

2010. júl. 20. 20:19
 4/24 anonim ***** válasza:
elaludt a karomban....
2010. júl. 20. 20:33
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
Nekem már attól is bepárásodik a szemem, ahogy olvasom a soraitokat. Épp nemrég aludt el a 8 hónapos kisfiam, és csak néztem és néztem... Úgy alszik el egy ideje, hogy lefekszünk egymás mellé, felémfordul, majdnem összeér az arcunk, az egyik kezével fogja a kezem, a másikkal pedig simizi a fülem. A legszebb, legjobb érzés a világon:) Jó, hogy Anyák lehetünk, ugye Lányok?
2010. júl. 20. 20:36
 6/24 anonim ***** válasza:
86%
A legeslegeslegeslegeslegjobb érzés!Az a földöntúli szerelem semmihez sem fogható!Pont ma mondtam a férjemnek,hogy 14 hónapos és még mindig nem tudok betelni vele!Nem is fogok,szerintem!!!!És nem is akarok!Sok boldogságot nektek!:)
2010. júl. 20. 20:48
 7/24 anonim ***** válasza:
66%
Most nem nagyon tudok írni,mert nagyon sírok.Majd mindjárt....
2010. júl. 20. 20:49
 8/24 anonim ***** válasza:
51%
Nanáááááá
2010. júl. 20. 20:56
 9/24 anonim ***** válasza:
66%
Most már az enyémek is potyognak....
2010. júl. 20. 21:25
 10/24 anonim ***** válasza:
66%

Én attól kezdtem el sírni, amikor leszokott magától a kézben alvásról (fél éves volt).

Úgy éreztem, hogy elveszítettem egy nagyon fontos pillanatot minden estémből.

Mintha hirtelen már nem lett volna rám annyira szüksége.

Pedig van ám, azóta is, csak már más formámban... :-D

Nem az "altatója" vagyok, csak a szerető anyukája.

Így jobb híján, csak a kiságyban nézegetem, amikor alszik, vagy néha ha mellém kerül éjjel, akkor hajnalban nézegetem a békés kis arcát.

Olyan gyorsan telik az idő!

Nekem ez is összeszorítja sokszor a torkomat.

Ezeket a pillanatokat már soha nem kapjuk vissza vele, mert ahogy nő, úgy változik ő is, és a szokások is...

2010. júl. 20. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!