Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek milyen ez a...

Szerintetek milyen ez a babakocsi? Van valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 14. 13:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Jónak tűnik. Bár az egyik ismerősömnek van ilyen márkájú babakocsija (nem ez a típus) és nagyon szidja.
2010. júl. 14. 13:09
 2/14 anonim válasza:
Én sajnos nem tudok segíteni, viszont szerintem ez a babakocsi nagyon szép :)
2010. júl. 14. 13:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát ránézésre jo és tényleg szép kocsi és az ára is tök jo.Viszont szerintem tuti, hogy nehéz, mert nekünk is hasonló van és azt alig birom felcipelni a 2.emeletre, ha esetleg emeleten laktok és nincs lift akkor ezt is vedd számitásba a vásárláskor.
2010. júl. 14. 13:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, de nagyon tetszik!
2010. júl. 14. 13:26
 5/14 anonim ***** válasza:
Meg arra gondolj még ha sokat jártok kocsival,neked könnyű e ki be pakolni a csomagtartóba,meg hogy befér-e!Nagyon szép kocsi csak lapra csukódik!De amúgy jók az adatok,mert a lábtartó állítható,nálunk ez nagyon fontos szempont volt a MÁSODIK kocsi vásárlásánál!4 fokozatban az ülőrész,bolygosítható a kerék,szóval amúgy nagyon jó kocsi és az ára is jó!
2010. júl. 14. 13:29
 6/14 A kérdező kommentje:
7,5 kg, és beférne a csomagtartóba is.
2010. júl. 14. 13:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Tényleg jól néz ki, de nekem az alábbiak hiányoznak:

legalább egy textil mózeskosár (lehet külön venni,csak nem ugyan az lesz a színe, újszülötteknél, nagyon hasznos, könnyű szállítani benne, ha elalszik csak kiveszem és vihetem be a lakásba, biztos, hogy nem ébred fel, ősszel, télen jól véd a szél, és a hideg ellen, pici babaként nem kell utazóágy ha valahova megyünk)

lábzsák (nagyobb babaként nagyon fog kelleni, ha éppen tél lesz)

esővédő (ezt mondjuk lehet külön is venni, de sok kocsinál benne van az árban)

pelenkázó táska (ezt is lehet külön venni, csak nem ugyanolyan lesz). Én nagyon sokat használtam a babakocsinkat, órákat sétáltunk a gyerekeimmel. Számomra ezek a dolgok fontosak voltak.

2010. júl. 14. 14:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

ahogy olvasom, ehhez is tartozék a táska és a lábzsák.

2010. júl. 14. 23:24
 9/14 anonim ***** válasza:
Hasonló volt nekem is az első kocsi, azért vettük meg, mert át lehet alakítani sportkocsivá és spórolunk...Na venni kellett rendes, esernyőre csukható sportkocsit is,mert kis helyen elfér, könnyű...Szóval a mai eszemmel vennék egy olcsó, használt mélykocsit, és inkább többet áldoznék egy 150 fokig dönthető kicsi, könnyű sportkocsira.
2010. júl. 16. 11:48
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van:

[link]

Imádom! Ha hordozót is szeretnél venni, akkor nagyon tudom ajánlani. Mondjuk táska nem volt hozzá, és a háttámlája is csak majdnem vízszintig dönthető. De táskát kaptam hozzá olcsón, a sportrészt meg csak 4hónap után kezdtük használni, addig a hordozó sokkal jobb. Én soha nem éreztem hiányát a mózesnek. Sose használtam volna. Szállítani nem lehet benne, sétára meg tökéletes a hordozó felcsatolva. Utazni meg ki visz olyan pici babát, akinek még mózesben a helye?

2010. júl. 16. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!