Nagyon szörnyű, hogy míg a pici alszik az idő alatt elszaladok a nagyobbikért az oviba?
Igen,nagyon szörnyű!Soha nem tennék ilyet!
El se tudom képzelni,hogy mondjuk te kilépsz a kapun,ő meg valamire felébred és még haza nem érsz,15 percig torka szakadtából sír... szegénykém.... :(((
Tényleg nagyon gáz, ráadásul nagyon felelőtlen vagy. Abba nem gondolsz bele h a mondjuk veletek történik vki akkor az a kicsi ott lesz órákig egyedül, ordít, sír, fél. Elmész a nagyért de vmi miatt kórházba kell rohanni akkor mit teszel? Vagy ne adj isten de elütnek?! Rosszul lesztek nem tudtok hazajutni gyorsan. Kigyullad a ház, kimenti meg a gyereket? 1000 dolog van ami miatt ez óriási felelőtlenség.
Én annyira nem merem magára hagyni h levigyem a szemetet.
Nee! Ez most komoly? :O
Soha nem hagynám egyedül a gyerekem! Fiam most 16 hós (ők már azért nem olyan picik), eszembe nem jutna, hogy itthon hagyjam egyedül! Vagy picit később mész a nagyért, vagy ha álmosodik a kicsi, akkor felöltözteted és elmentek sétálni/játszótérre aztàn felszeditek a nagyot! Azért vannak lehetőségek!
Szerintem is gáz.
Bár éppen tegnap voltunk a férjem nagymamájánál, aki 92 éves, és mesélte, hogy a háború után mikor kaptak lakást, csak úgy kapták meg, ha elvállalja a házfelügyelőséget.
Picike volt akkor az első gyereke, néhány hónapos, és mondta, hogy 13 (3 vagy 4 emeletes ház) lépcsőházat kellett minden nap kitakarítania, és addig egyedül volt otthon a baba. Azt mondta, borzasztó érzés volt otthagyni, mikor sírt a baba, sírt ő is, de nem tudott mit csinálni. Volt olyan is, hogy a 3 éves gyerek volt egyedül a lakásban.
Én azon csodálkozom, hogy túlélték, nagyon nagy szerencse, hogy nem történt komolyabb bajuk.
Nekem még hallgatni is szörnyű volt :(.
Gyereket maximum úgy hagyok magára a kiságyban, hogy bébiőrrel a zsebemben kimegyek a lakásból. Így egy perc alatt visszaérek és hallom, ha gebasz van.
De legyen csak annyi, hogy kidugja a lábát a rácson és megfordul és ezzel beszorul/eltörik a lába, vagy hasonló. Ráadásul ne legyeél teljesen biztos benne, hogy nem tud kiszökni a kiságyból, láttam én már nagyon furfangos gyerekeket, simán felhúzzák magukat a rács tetejére és onnan átbillennek.
SOHA nem hagynám magára, 15 perc rengeteg idő hogy történjen valami, akár vele, akár veled.
A 3. lakunk, eddig 2x volt olyan hogy lerohantam a kapuba valamiért míg itt hagytam, mindkétszer kettesével szedtem a lépcsőket le-fel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!