Ki mennyi ideje csinálja és mennyit fogyott?
Figyelt kérdés
Hány kg-ról hányra jutottatok? Közérzetetek változott valamit?2013. dec. 13. 19:37
1/3 Mi közöd Tőle válasza:
Nem hiszem hogy én vagyok az egyedüli, de kb. 24 kilót. 112 --> 88. Igen rengeteget. Össze se tudom hasonlítani az egy évvel ezelőtti önmagamat a mostanival. Emésztési zavarok megszűnése, krónikus arcüreggyulladás jelentős mérvű javulása, ízületi fájdalmak csökkenése, megszűnése.
Egészen más az élet így. Az általános közérzet mind testileg, mind pszichésen. Gyermek koromtól kezdve elhízott voltam és sokszor, sokfajtaképp próbáltam lefogyni. Ezzel lényegében erőlködés nélkül ment. Valszleg életem hátralévő részében ilyen szellemiségben fogok étkezni.
183 centi vagyok egyébként és 24 éves férfi.
2/3 anonim válasza:
Én nem fogyókúraszerűen és nem is kizárólagosan paleózom, de csak jót tudok róla mondani.
3/3 Julie S válasza:
2009 vége óta paleózom. Nem a fogyásért kezdtem, de fél év alatt fogytam 20 kilót, 78-ról 58-ra. A közérzetem mérföldekkel jobb a paleo óta, mint előtte, meg az egészségem is. Most vagyok túl egy terhességen is, ami alatt csak az első három hónapban ettem "mellé" a hányinger miatt, de akkor is gluténmentes maradtam. A terhesség végére +11kg volt rajtam, szülés után két hónappal már újra 58-59kg voltam/vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!