Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek ilyen elő fordulhat?

Dromedarbalu kérdése:

Szerintetek ilyen elő fordulhat?

Figyelt kérdés

Diétázom! 73 kilóra mentem le eddig. A probléma az hogy 2 napja nem csiNálok semmit (szünet és szar idő) és tegnap magyon rossz napot tartottam meg ma sem volt jó (kaja szempontjából).

És most per pill is 73 kiló vagyok így estére. Szerintetek?

Nagyon félek tőle hogy szar a mérleg és hízok úgy hogy nem kapok visszajelzést csak mikor már késő

/aktív sportoló vagyok heti 8-9 edzés(vizilabda/úszás,röpi,thai box)/

2014. okt. 24. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez normális. Ha nem bízol a mérlegben vegyél egy újat vagy egymás után 3x mérd meg magad mindig és vegyél egy átlagot. Jobb ötletem nincs :)
2014. okt. 24. 20:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. okt. 25. 07:48
 3/3 anonim válasza:
1-2 kiló simán föl-le szalad attól is, hogy mennyi vizet iszol, vagy mit csinálsz vagy mit nem a wc-n. ha ennyire aggódsz, akkor folytasd a diétát, és mozogj otthon bent a házban. rengeteg lehetőséged van az utóbbira.
2014. okt. 28. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!