Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 7OO-9OO kalória. Mennyi...

Napi 7OO-9OO kalória. Mennyi idő alatt fogyok le 45-ről 42 kg-ra?

Figyelt kérdés
Ne nevezzetek anorexiásnak vagy betegnek mert nem vagyok az, a combomból szeretnék fogyni még mert még mindig vastag. :S
2014. máj. 10. 21:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Pedig beteg vagy, még ha 150 centi is vagy, ahhoz is bőven elég a 45 kiló.
2014. máj. 10. 21:15
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Megnézném én melyik 45 kilós emberkének van vastag combja :D (és 150cm feletti vagy gondolom, szóval... kóros elképzeléseid vannak.)
2014. máj. 10. 21:17
 3/20 A kérdező kommentje:

161-162 centi vagyok és nem tudom.."félek" az ételtől.

Amit a combomról mondtam az tényleg úgy van, fekete nadrágban vagy ha fekszem nem tűnnek nagynak, de amúgy tényleg, őszintén vastagnak mondhatóak.

2014. máj. 10. 21:35
 4/20 anonim ***** válasza:

Ez anorexia. Nekem volt baratnom O anorexias volt (sajnos elhunyt emiatt). O 170 centi korul volt es a legalacsonyabb sulya 29 kilo volt. Amibe bele is halt :(

Kerlek kezeld! Tudom, hogy rossz esvnehez es a beismeresvis nagyon nehez, de segitsegre van szukseged.

En bulimias vagyok, tudom milyen rossz egyvetkezesi zavar, de legy eros! Ne hagyd, hogy gyozzon feletted. Kerj segitseget

2014. máj. 10. 21:51
 5/20 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom ami a barátnőddel történt, őszinte részvétem. Ez tényleg tragédia. :(

Szorítok neked, hogy te is meggyógyulj!! Nem sokat tudok a bulímiáról, de biztos, hogy egy ördögi kör.

Kedves vagy hogy aggódsz, de tényleg nem vagyok anorexiás. Elég hamar, pár hét alatt lement a súlyom 49-ről 44-re de depressziós voltam azalatt végig és..nem is tudom. Na de azt megígérem magamnak, hogy ha 4O alá menne a súlyom, mindenképp beszélek egy nálam értelmesebbel.

Még csak egy kevés kellene, hogy elérjem azt a vékonyságot a combomon..

Sok erőt neked a gyógyuláshoz!

2014. máj. 10. 21:58
 6/20 A kérdező kommentje:
Ha nem fogyok az sem baj, de hízni semmiféleképpen, soha nem szeretnék. Megpróbálom akkor megtartani ezt a súlyt.
2014. máj. 10. 22:00
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Bírom mikor az anorexiás bizonygatja, hogy ő bizony egészséges a 45 kilójával...

Bár meggyőződésem, hogy az ilyen kérdések háromnegyede kamu. Remélem ez is.

2014. máj. 10. 22:26
 8/20 anonim ***** válasza:

Anorexia

|

V

anorexia -----> '"félek" az ételtől.' <----- anorexia

^

|

anorexia

2014. máj. 10. 22:45
 9/20 anonim ***** válasza:

Pedig az vagy. Ha még nem is, akkor már a peremén egyensúlyozol. 700-900 kalória akkor is KEVÉS, ha egész nap fekszel.42 kg 160 centi fölött KEVÉS szintén.

Sürgősen keress legalább egy étkezési tanácsadót, vagy valakit. Pláne, ha fiatal vagy - ezzel a marhasággal tönkre vághatod az életed (felboruló hormonháztartás, stb ) ha igazán végigcsinálod, bizony sose gyógyuló eredménye is lehet.

Nézz mindenképpen segítség után - ha orvost nem akarsz, legalább egy megbízható dietetikus. Saját érdekedben. Elhiszem, hogy te így vagy úgy látod magad, de ne magadnak hidd, most semmiképpen...

2014. máj. 10. 23:03
 10/20 anonim ***** válasza:
Na arra a vastag combra én is kíváncsi lennék! Anyukám 158/42-vel tömegnövelő tápszert kap, mert annyira vészes a helyzet. Ráadásul úgy ennyi a súlya, hogy súlyos csontritkulása van, azaz mostanra sokkal könnyebb a csontozata (és sokkal könnyebben törik), mint egy egészséges embernek.
2014. máj. 11. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!