Napi 7OO-9OO kalória. Mennyi idő alatt fogyok le 45-ről 42 kg-ra?
161-162 centi vagyok és nem tudom.."félek" az ételtől.
Amit a combomról mondtam az tényleg úgy van, fekete nadrágban vagy ha fekszem nem tűnnek nagynak, de amúgy tényleg, őszintén vastagnak mondhatóak.
Ez anorexia. Nekem volt baratnom O anorexias volt (sajnos elhunyt emiatt). O 170 centi korul volt es a legalacsonyabb sulya 29 kilo volt. Amibe bele is halt :(
Kerlek kezeld! Tudom, hogy rossz esvnehez es a beismeresvis nagyon nehez, de segitsegre van szukseged.
En bulimias vagyok, tudom milyen rossz egyvetkezesi zavar, de legy eros! Ne hagyd, hogy gyozzon feletted. Kerj segitseget
Nagyon sajnálom ami a barátnőddel történt, őszinte részvétem. Ez tényleg tragédia. :(
Szorítok neked, hogy te is meggyógyulj!! Nem sokat tudok a bulímiáról, de biztos, hogy egy ördögi kör.
Kedves vagy hogy aggódsz, de tényleg nem vagyok anorexiás. Elég hamar, pár hét alatt lement a súlyom 49-ről 44-re de depressziós voltam azalatt végig és..nem is tudom. Na de azt megígérem magamnak, hogy ha 4O alá menne a súlyom, mindenképp beszélek egy nálam értelmesebbel.
Még csak egy kevés kellene, hogy elérjem azt a vékonyságot a combomon..
Sok erőt neked a gyógyuláshoz!
Bírom mikor az anorexiás bizonygatja, hogy ő bizony egészséges a 45 kilójával...
Bár meggyőződésem, hogy az ilyen kérdések háromnegyede kamu. Remélem ez is.
Anorexia
|
V
anorexia -----> '"félek" az ételtől.' <----- anorexia
^
|
anorexia
Pedig az vagy. Ha még nem is, akkor már a peremén egyensúlyozol. 700-900 kalória akkor is KEVÉS, ha egész nap fekszel.42 kg 160 centi fölött KEVÉS szintén.
Sürgősen keress legalább egy étkezési tanácsadót, vagy valakit. Pláne, ha fiatal vagy - ezzel a marhasággal tönkre vághatod az életed (felboruló hormonháztartás, stb ) ha igazán végigcsinálod, bizony sose gyógyuló eredménye is lehet.
Nézz mindenképpen segítség után - ha orvost nem akarsz, legalább egy megbízható dietetikus. Saját érdekedben. Elhiszem, hogy te így vagy úgy látod magad, de ne magadnak hidd, most semmiképpen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!