Honnan tudjam, hogy melyik ételben hány gramm fehérje van? Pl 10 tojásban egy 100 kg embernek megvan a napi fehérje bevitel?
A kalóriás oldalak, vagy alkalmazások megmondják.
Nincs meg 10 tojással a napi fehérjebevitele. Még ha L-es a tojás akkor sem. 10 db L-es tojás az 630-720 g, kb. 14 g fehérje van 100 g tojásban, tehát ezzel kb. 88-100 g fehérjét fog bevinni. Az 1 g/tskg fehérje, nagyon jó esetben megvan, de az kevés, ha izmot akarsz építeni.
Ezt találtam a fehèrjèkről ,szoval nekem van igazam . Èletemben nem mèrtem, hust alig eszem,ès nem tapasztalok fehèrje hiányt
Amit idelinkeltél, az valami vicclap. Aki ilyen 100 éves bro science baromságokat leír, hogy jó és rossz szénhidrát, azt ott kell hagyni a francba, mert annak fogalma nincs arról, merre van arccal.
150 gramm feherje akkor kell ha 100 kilos vagy es aktivan epitesz izmot. Ehhez kb 3000es kaloriakeret tarsul, amibe boven belefer. Minden etkezesbe legyen feherje. Joghurt turo, hal, tojqs, hus, tofu stb
Reggeli
Rantotta humuszal, zolsseggel, teljes kiorlesu kenyerrel
Kenyer sonkaval, sajttaly zoldseggel
Tejberizs vagy zabkasa feherjeporral, vagy melle rantottaval vsgy beelfizve tojasfeherjevel
Ebed hus, gabona, zoldseg. Neked kb 25-30 deka hus, fel kilo krumpli koretnek vagy 15p grmam gabons
Stb dtb
Johhny v youtube csatornajan van sok mit eszem ma video, azokat javaslom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!