Mit lehet tudni a Reductil fogysztószerről?
Az alkohollal összefüggő hatását nem tudom, mert nem kísérleteztem vele. Viszont az nem igaz, hogy nincs jelentős testsúly csökkentő hatása. Én nem jelentős testsúly töblettel kezdtem szedni. 87kg-ról indultam, 24 nap alatt fogytam 8kg-ot. (Igaz, nem a Reductil csökkentette a testsúlyt, hanem az, hogy az éhségérzet megszűnése következtében szigorú diétát tudtam tartani.) (Reggelire sovány túró, ricotta, 1 tojás vagy 1 toast növényi sajtszelettel, 1 joghurt, 1 narancs vagy alma. Persze ezek közül mindig csak az egyik volt a reggeli, nem egyszerre:). Ebédre párolt zöldségek vegyesen, esetleg hal, néha rizs vagy kics csirkehús, hüvelyes főzelékek - mind mind kicsi mennyiségben, hogy a gyomor is alkalmazkodjon. Este CSAK gyümölcsök, szigorúan esete hatig, utánna soha semmi. Amúgy a Reductil itt segített a legtöbbet, mert nélküle reggel nyolcig sose bírtam volna kaja nélkül. Próbáltam. Már 5-kor forogtam farkas éhesen az ágyban, aztán irány a hűtő, regggel 6-kor, nyolckor. Persze hogy nem fogytam.
Az tény, hogy a szervezet 3-4 hét után kezdi megszokni a gyógyszert, ezért minimális éhség jelentkezik, de ez nem is baj, teljesen viselhető. A 4. hét után kicsit megtorpan a fogyás, de ez érthető. Innentől érdemes elkezdeni napi szinten mozogni - egyrészt futás-uszás-bringa, másrészt célzott gyakorlatok a zsíros területekre- has, comb, fenék. Nem kell megszakadni, napi 20 perc elég, de kötelező, különben a szervezet visszatartó mechanizmusa miatt megáll a fogyás, akár HETI 1 kiló alá is eshet, és az kevés. A 4. héttől cél a heti 1-2 kiló. Ez egészségesen tartható, csak a diéta és a futás kell. Később nem árt olvasni kicsit a glutémiás index-ről is, a mozgás mellett jó, ha a napi kaja 4-5 részletben kerül bevitelre - pl javaslok délután egy-egy pohár paradicsomlevet elfogyasztani.
A mellékhatásokról: A reductil nálam a következőket okozta: enyhe szájszárazság, de én ezt pozitív mellékhatásnak tudtam be, ugyanis így gyakrabban ittam egy-egy pohár vizet,és ez fontos a fogyáshoz is, meg amúgy is. (Itt jegyzem meg, hogy semmilyen más ital nem megengedett a diéta alatt, mint víz, tea (CUKOR NÉLKÜL), paradicsomlé néha. A cukrot amúgy is száműztem, az elég egészségtelen édesítőszer maradt - a cukornál azért egészségesebb.)
Másik szomorú mellékhatás - egyértelmű potenciacsökkenés - ami érdekes volt, hogy nem merevedési problémák léptek fel, hanem ritkábban kívántam a szexet, kevesebbet forogtam a csajok után - de ha akció volt, akkor minden működött. Elsőre ijesztő volt, de hamar megszoktam a dolgot, (a csajom nem), és a szedés abbahagyása után 2 nap alatt elmúltak a tünetek.
Néha éjszaka voltak kisebb hőhullámok, izzadás, de nem tudom egyértelműen a Reductil számlájára írni, de kizárni sem.
Összességében teljesen pozitív tapasztalatokról számolhatok csak be, nélküle nem tudtam volna ilyen könnyedén elérni a súlytervemet. A szert 2-3 hónap után már nem érdemes szedni, és ekkor jön az igazi feladat, az elért súlyt megtartani. Marad az erős diéta, sport, és válogatott kis kalóriás és glutémiás indexű ételek.
FIGYELEM!
A Reductil tablettát,csak az orvos írhatja fel,és csak ő engedélyezheti szedését.Vese,ill szívbetegeknek és antideprsszáns gyógyszert szedők számára a reductil szedése Tilos! Az alkohol fogyasztása is szigorúan Tilos mellette!Túlsúlyos embereknek találták fel,akik a cukor betegséget,és más egyéb betegségeket szeretnének elkerülni,ami a túlsúly következménye.Nem szedhetik gyermekek,és idősek sem.Kiváló fogyást biztosít,ha betartjuk az orvos utasítását.Nekem bevált!!!
Hello!Én fogytam 20 kilót, de 2-3 kilót felszedtem, de sajnos a betegségem miatt szükséges lenne a további fogyásra.
A kérdésem az lenne hogy mennyi ideig lehet szedni a Reductilt. És mennyi idő múlva lehet újból szedni???
Nagyon elégedett vagyok, semmiféle mellékhatás nem volt, 3 hónapig szedtem és első hónapban volt a súlyveszteségem.
A 3. hónapban már minimális volt, de nagyon örülök hogy ennyit fogytam.
Már több mint 2 hónapja hagytam abba és ez idő alatt jött vissza ez 2-3 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!