Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi a velemenyetek az ADIPEXrol?

Xaba89 kérdése:

Mi a velemenyetek az ADIPEXrol?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 22:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%
megadom a számlaszámom, ha már úgyis ki akarod dobni a felesleges pénzed, legalább ne menjen kárba :D
2010. máj. 3. 22:42
 2/15 anonim ***** válasza:
54%

Az előző egy barom!....

Inkább az én számlaszámomra küldd a pénzt! :)

2010. máj. 3. 22:46
 3/15 A kérdező kommentje:
hat 1 nem akarom kiprobalni , 2 meg ne legyel benne olyan biztos hogy milyen hatasa van ha nem szedted ...jah es olyan valaszolokat kerek akik probaltak nem csak azoktol kerem az okoskodasokat akik olvastak rola es jar a pofajuk csak h mutassak milyen kretenek!!!!
2010. máj. 3. 22:47
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
22:46 felezzünk :D
2010. máj. 3. 22:54
 5/15 anonim ***** válasza:
10%

te most őszintén, láttál már olyan embert aki ezzel (vagy bármilyen más tablettától) fogyott le és meg is tartotta a súlyát és egészséges és jól néz ki???

mert én még nem. de ha van az linkelhet is egy előtte utána képet, meg azt hogy mióta tartja a súlyát..

csodaszer nincs. diéta és sport van. ez az egyetlen út.

2010. máj. 3. 23:00
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
Szia! Én szedtem 1 hónapig (2 levéllel).Lényegében bevált lement vele 5-7 kiló! ez kb 2 hónapja volt..2kilót szedtem vissza de mondjuk ez azért mert párszor nekiestem a hűtőnek és zabáltam szó szerint! szóval az adi az jó.és még csak drágának sem mondanám + csökkented vele a kajapénzed még spórolsz is :D
2010. máj. 3. 23:05
 7/15 anonim válasza:
21%

Itt egy nagyon jó beszélgetős Fórum ebben a témában, feltétlenül nézz be!!

>> [link]

(Én nem túl sok jót veszek ki ebből az egész adipexes "módszerből", de döntsd el, azok alapján, amiket azok írnak, akik szedik, vagy szedték :(

*

S.Á.

2010. máj. 4. 12:12
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Hogy mi a véleményem?

Az, hogy lóf*szt sem ér. Ha nem variálod át a táplálkozásodat, hanem ugyanúgy zabálsz, mint eddig, nem fogsz fogyni egy dekát sem.

Egyetlen megoldás van: tudatosan táplálkozni+heti 2-3 alkalommal sportolni.

24/L

2010. máj. 4. 12:55
 9/15 anonim ***** válasza:
67%

Szia.Igaz én ezt még nem szedtem, de a Redet anno igen és z nekem jó volt.Szept-ben adtam le 10kg és tartom is(annak aki kételkedik).Most akarom én is beszerezni az Adit, mert jó lenne még pár kg-tól megszabadúlni(7kg, akkor lennék 50kg)viszont nem tudom honnan lehet ezt beszerezni és mennyi.Tegnap kérdeztem egy gyogyitárt, de ott nem árulják.

Te honnan veszed???

2010. máj. 4. 13:52
 10/15 anonim ***** válasza:
19%
13:52 mivel magyarországi forgalmazása nem engedélyezett persze, hogy nem kapod meg patikában
2010. máj. 4. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!