Mi a velemenyetek az ADIPEXrol?
Az előző egy barom!....
Inkább az én számlaszámomra küldd a pénzt! :)
te most őszintén, láttál már olyan embert aki ezzel (vagy bármilyen más tablettától) fogyott le és meg is tartotta a súlyát és egészséges és jól néz ki???
mert én még nem. de ha van az linkelhet is egy előtte utána képet, meg azt hogy mióta tartja a súlyát..
csodaszer nincs. diéta és sport van. ez az egyetlen út.
Itt egy nagyon jó beszélgetős Fórum ebben a témában, feltétlenül nézz be!!
>> [link]
(Én nem túl sok jót veszek ki ebből az egész adipexes "módszerből", de döntsd el, azok alapján, amiket azok írnak, akik szedik, vagy szedték :(
*
S.Á.
Hogy mi a véleményem?
Az, hogy lóf*szt sem ér. Ha nem variálod át a táplálkozásodat, hanem ugyanúgy zabálsz, mint eddig, nem fogsz fogyni egy dekát sem.
Egyetlen megoldás van: tudatosan táplálkozni+heti 2-3 alkalommal sportolni.
24/L
Szia.Igaz én ezt még nem szedtem, de a Redet anno igen és z nekem jó volt.Szept-ben adtam le 10kg és tartom is(annak aki kételkedik).Most akarom én is beszerezni az Adit, mert jó lenne még pár kg-tól megszabadúlni(7kg, akkor lennék 50kg)viszont nem tudom honnan lehet ezt beszerezni és mennyi.Tegnap kérdeztem egy gyogyitárt, de ott nem árulják.
Te honnan veszed???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!