Almaecet fogyókúra? Vélemények?
Állítólag van neki hatása, de ne csak ezt csináld. Én is iszom, de másra is ügyelek. Így nem tudom, hogy tényleg hat-e.
Figyelj a helyes táplálkozásra és mozogjál. Úgy tutti lesz az eredmény.
163 centisen olyan alakod van, mint egy manökennek????!!! Esetleg a törpék országában...
Ha a fogyás ilyen beteges öntömjénezéset eredményez, akkor azt ajánlom a kérdés feltevőnek, hogy ne fogyjon le, mert legalább normális ember marad.
Fogyásra nincs semmi csodaszer, meg csodarecept.
Kevesebbet kell enni és többet sportolni.
ENNYI :)
Köszönöm szépen a válaszokat.
Az utolsó különösen "hasznos" volt.De minek ír az ilyen!!!!!
Az utolsó volt az egyetlen okosság, csak a lusta kövér disznók, nem hallják meg soha amit meg kéne!!! Keresik kutatják azt a megoldást, ahol nem kell megdolgozni azért, hogy lefogyjanak! Költik a százezreket a 86 ezredik tablettára, meg a hájukat rázó övekre, kipróbálják az összes sületlenséget az almaecettől kezdve, a savanyúkáposztán át a vízdiétáig.
Arra bezzeg nem veszik a fáradtságot, hogy megtanuljanak táplálkozni, így aztán fogalmuk sincs róla, hogyan működik az emberi szervezet!
És amikor fogynak pár kilót ezekkel a b@romságokkal, akkor fel vannak dobódva... azt nem tudják, hogy ha koplalnak a szervezet az izmokat bontja, nem a zsírt. Gőzük nincs mi az az anyagcsere, és mik a fehérjék, meg a szénhidrátok, és a zsírok! Hogy melyikből milyen fajták vannak, melyik mire jó...
Olyan ez, mintha atombombával horgásznátok... mér megdöglik a hal nem? Ja, hogy kicsit sugárferőzött lesz? Nem baj!
Hajrá, jó jójózást kívánok az elkövetkezendő 30-40-50 évre lustaságok!
Én is kíváncsi lennék a 163centis módszerére, mi lehet olyan titkos....:)
Nekem jó alakom van, kevés cukrosat eszem és mindennap mozgok. Elmegyek futni, jogging, torna, stb.
És elégedett is vagyok, ami fontos. Kell az önbizalom, a belső erő. Szerintem ennyiből áll a nagy "titok".:)Nincs kedvem olyanokkal foglalkozni, mint szénhidrát-fehérje-zsír, csak könnyűeket és egészségeseket eszem.
Az almaecetről és társairól az a véleményem, hogy ezek csak plusz dolgok, amik segíthetnek, de a lényeg a
helyes táplálkozás + mozgás
OFF.
Én is kiváncsi lennék a 163 centis hölgy/lány fogyására. A titkodat légyszíves írd meg nekem a kissmarcsika@tvn.hu emailcímre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!