Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Zöldkávé kivonatot valaki...

Zöldkávé kivonatot valaki próbálta?

Figyelt kérdés
Csak azok írjanak, akiknek tapasztalatuk van.
2013. szept. 29. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Bocsi,Nem saját,de jó barátnőm tapasztalata. Végig követtem a fogyiját és neki használt! Edzett is mellette eleinte heti 1X 1,5 órát,majd heti 2 X 1,5 órát. Hát most telt el kb fél év,fele annyit nyom,nagyon látványos és jó fogyókúra volt,kicsit odafigyelt még a mennyiségekre,de semmi más! Tervezem én is,a kipróbálását,mert sajnos nekem eddig semmi nem vált be és eddig csak jót hallottam róla
2013. szept. 29. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
#1 - Nagy valószínűséggel hogy ha csak sportol a barátnőd és odafigyel arra, akkor is lefogyott volna, mindenféle tabletta nélkül. Csak tablettákkal, csodapirulákkal nem lehet lefogyni, diétát kell tartani mellette és sportolni. De akkor meg miért is a pirula?
2013. szept. 30. 08:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Koffein van benne-energiát ad,

felgyorsítja az anyagcserét a zöldkávé,

és a benne lévő króm szinten tartja a vércukorszintet.

Ezért......

2013. szept. 30. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Én próbáltam és nem történt semmi azon kívül, hogy 3 nap után ha már fél órával később vettem be, mint előző nap, akkor iszonyatos gyomorgöcsöm lett.

Most nem egész két hete kalóriát számolok és már 4 kg lement éhezés nélkül.

Soha többet zöldkávé....

2013. okt. 12. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
*Pontosítok, nem egész 3 hete.
2013. okt. 12. 18:14
 6/6 anonim válasza:
Zöld káve tehát nem pörkölt amit iszunk így vitamin tartalma is van, ez így egészséges cucc mégsem csodaszer, mozgás és diéta változtatás nélkül senki se várjon fogyást, főleg ha mellette zabálja a csokit meg a szalonnát! Ami fontos viszont hogy menjünk Bio vagy Fitness boltba, mert ott 2-3000 forintért megkapjuk az interneten meg rendszerint 10-15000 forintokért árulják!
2014. febr. 23. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!