Axelkutya kérdése:
FOGYÁS ZÖLDKÁVÉ KAPSZULÁVAL. Kérdésem, melyiket is vegyem-egyem?
Figyelt kérdés
Mi a külömbség a forgalomban lévő zöldkávé-kapszulák -dr Herc féle, ami + krómot tartalmaz, kb.2100. -ft, -a Vitanorma, kb 2.600. -ft, -ill. a Weigloss" termék. Akcióban.9.900. -ft? A dr Herc zöldkávé kapszulát 2 hónapig szedtem. Eredmény:0.között? Melyik a jobb? A reklámoldalukon, nem kaptam választ! (nem vagyok kövér,165/71 kg, de fogynom kell-ene! A vízcsapból is ez a reklám folyik, az egészséges fogyásról! ZÖLDKÁVÉ KAPSZULA!A reklámoldalukon, nem kaptam választ! -dr Herc féle, ami + krómot tartalmaz, kb.2100. -ft, -a Vitanorma, kb 2.600. -ft, -ill. a Weigloss" termék. Akcióban.9.900. -ft? A dr Herc zöldkávé kapszulát 2 hónapig szedtem. Eredmény:0. Jelenleg, naponta 150gr szénhidrátot fogyasztok/-30-20-50-20-30 gr/ 5x-i étkezés=DIÉTA! Napi 40 perc gerinctorna! Lassan 4 éve így étkezem, létezem! 2 éve 1x-i esti inzulinos + reggel 1 szem tablettás vagyok, és fogynom kell-lene! Csak 10 kg-ot. De hogyan is? Várom, köszönöm előre is a javaslatot, jótanácsot, ötletet!2013. aug. 10. 08:51
1/4 anonim válasza:
egyiket se vegyed, mert nem ér semmit...
menj el szépen egy edzőterembe és beszélj egy személyi edzővel + az ortopéd orvosoddal, mert gondolom nem véletlen csinálsz gerinctornát, ugye?
2/4 anonim válasza:
Félelmetes hogy még mindig vannak emberek akik egyáltalán feltételezik hogy ezek bármit érnek.
3/4 anonim válasza:
A dietetikusoddal már beszéltél? És a diabetológusoddal? Az inzulinos/tablettás cukorbetegség kezelés mellett lehet, a gyógyszer nem engedi a fogyást...
4/4 anonim válasza:
Szopjátok már be végre, hogy ha BE-veszel valamit, attól nem lehetsz kevesebb. Kevesebb akkor lehetsz, ha KI-veszel valamit. Mondjuk több energiát, mint amennyit bevittél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!